Protecting Day Lotion

Protecting Day Lotion
Protecting Day Lotion

Protecting Day Lotion a fost gandita si realizata in primul rand ca lotiune pentru protectie solara. Insa ingredientele pe care le contine o recomanda de catre specialistii Forever Living Products pentru a fi folosita cu incredere in ingrijirea de zi cu zi a tenului. Protecting Day Lotion se remarca prin protectia pe care o ofera in fata UV daunatoare, avand un factor de protectie SPF 20. Contine agenti minerali de protectie solara cu spectru larg, pielea fiind hidratata si in acelasi timp hranita cu fructe, extracte din plante si aloe vera.

Lotiunea Protecting Day Lotion poseda in acelasi timp si un puternic efect de combatere a semnelor de imbatranire. Ea devine astfel un aliat al sanatatii pielii in timpul verii.

O lista de ingrediente exceptionale pentru ingrijirea tenului

Lotiunea Protecting Day Lotion este foarte bogata in extracte valoroase din plante si fructe, chiar si crambe. Aceasta din urma este o planta cu un continut bogat in acizi grasi, capabili sa amelioreze nuanta si textura tenului. Extractul de pepene rosu, cu al sau continut bogat in antioxidanti, ajuta pielea sa lupte impotriva proceselor oxidative, in vreme ce Anastatica hierochuntica, o planta ce creste numai in desert si care este recunoscuta pentru abilitatile sale exceptionale de a supravietui in conditii extreme de seceta, sprijina refacerea nivelului normal de hidratare.

Folosirea simultana a ingredientelor minerale naturale cu efect de protectie solara cu alantoina, cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra pielii, face din Protecting Day Lotion lotiunea perfecta pentru tenul dumneavoastra.

Protecting Day Lotion a fost creat special pentru toata lumea, inclusiv si pentru aceia ce poseda o piele sensibila. Protecting Day Lotion a fost indelung testat in vederea determinarii potentialului de iritare si de sensibilizare a pielii. Rezultatele obtinute au dovedit ca lotiunea noastra nu prezinta niciun risc de sensibilizare. Mai mult decat atat, Protecting Day Lotion poate fi folosit de adulti si copii deopotriva, dar se recomanda a se cere sfatul specialistului pentru copii cu varste mai mici de sase ani.

Protecting Day Lotion este un produs certificat Halal, Kosher, NU contine gluten sau parfum.

Pentru ca ne plac soarele, starea de bine si energia pozitiva pe care ni le daruieste vara, trebuie sa avem grija de cea mai expusa parte a corpului, deoarece acesta are nevoie de un avantaj puternic in fata soarelui puternic al verii. Acum il avem pe cel mai nou si mai cautat produs al verii – Protecting Day Lotion!

De retinut

*** Protecting Day Lotion protejeaza tenul fata de efectele nocive ale razelor UV, datorita continutului de agenti minerali de protectie solara cu spectru foarte larg
*** Protecting Day Lotion contine extracte vegetale puternice hidrateaza si protejeaza
*** Protecting Day Lotion protejeaza pielea impotriva aparitiei petelor de culoare inchisa pricinuite de imbatranire
*** Protecting Day Lotion protejeaza impotriva arsurilor solare si imbatranirii premature a pielii

Mod de utilizare Protecting Day Lotion:

  • Aplicati generos si uniform cu 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati la fiecare doua ore. Folositi o crema de protectie rezistenta la actiunea apei daca inotati sau transpirati. Supraexpunerea la soare constituie o amenintare grava la adresa sanatatii. Pentru a reduce acest risc, folositi in mod regulat o crema de protectie solara cu spectru larg de SPF 15 sau mai mare si alte masuri de protectie incluzand: limitati expunerea la soare, in special in intervalul 10 am – 2 pm; purtati bluze cu maneci lungi, pantaloni, palarii si ochelari de soare;
  • Pentru copii sub sase ani trebuie sa consultati un specialist.

Mod de prezentare Protecting Day Lotion:

  • Flacon 50 ml

Forever Protecting Day Lotion pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *