Forever Multi-Maca

Forever Multi-Maca
Forever Multi-Maca

Maca (Lepidium meyenii) este o planta anuala ce se cultiva în tinutul muntos din centrul statului Peru. Radacina comestibila, asemanatoare cu ridichea, reprezinta pentru localnici un nutritiv important. În Peru, Maca a fost venerata de peste 2000 de ani. Legenda spune ca razboinicii consumau Maca înainte de a merge la lupta pentru a capata forta si rezistenta. Conchistadorii spanioli au numit-o “stimulentul sexual al incasilor”. Astazi, Maca este cunoscuta ca “ginseng peruvian”. Studii recente arata ca ar favoriza libidoul, potenta sexuala si energia.

Favorizeaza vitalitatea si energia

Femeile din America de Sud folosesc Maca de mii de ani pentru a-si mentine vitalitatea, a preveni oboseala si a atenua efectul stresului. Femeile din Peru consuma Maca de la vârsta de trei ani si ramân puternice, fertile, productive si au o vitalitate imensa pâna la vârste înaintate. Maca poate favoriza libidoul femeilor, dar, pentru un rezultat maxim, trebuie consumata zilnic. Valoarea nutritiva a radacinii uscate este mare, similara cu cea a cerealelor (orez, grâu). Contine 60% hidrati de carbon, 10% proteine, 8,5% fibre vegetale si 2,2% lipide.

Efectul benefic al radacinii asupra functiei sexuale se pare ca se datoreaza continutului mare de proteine si substante nutritive vitale. O mare parte din proteine se gaseste sub forma de aminoacizi necesari multor functii, inclusiv functiei sexuale si de reproducere. De asemenea, sunt necesari în sinteza substantelor care transmit semnale sistemului nervos s joaca un rol major în procesul de stimulare sexuala si performanta fizica în timpul actului sexual.

Principalii aminoacizi de care au nevoie aceste substante sunt fenilalanina, tirozina si histidina – toate trei fiind prezente în Maca în cantitati semnificative. Maca contine, de asemenea, arginina, un alt aminoacid cu rol major în sustinerea fertilitatii barbatilor. Forever Multi Maca combina legendara Maca peruviana cu alte produse vegetale puternice si o serie de compusi selectati cu atentie, rezultând unul din cele mai reusite suplimente de acest gen.

Forever Multi Maca este un produs de exceptie care reuneste efectele tuturor acestor componente. Daca de-a lungul timpului fiecare dintre ele a avut efecte extraordinare, imaginati-va ce pot face impreuna!

Cate doua tablete pe zi cu un pahar de apa va pot convinge ca si acest produs Forever face totul pentru voi, pentru o viata mai buna, o viata mai frumoasa.

Mod de administrare Forever Multi Maca:

  • A se consuma zilnic doua tablete cu apa.

Mod de administrare Forever Multi Maca:

  • 60 tablete

Forever Multi-Maca pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *