Forever Mask Powder

Forever Mask Powder
Forever Mask Powder

Forever Mask Powder reprezinta o masca-pudra oferita de catre Forever Living Products Romania bazata pe o formula ce contine o combinatie ce are la baza ingrediente valoroase, selectate pentru diversele lor proprietati de curatare pana in profunzime a porilor, dar si de hidratare cutanata. Forever Mask Powder se imbina perfect in ceea ce priveste omogenizarea cu Aloe Activator in vederea etalarii unui strat subtire la nivelul tenului.

Forever Mask Powder curata, catifeleaza si reda finetea epidermei

Forever Mask Powder contine si maltodextrina si albumina care “redeseneaza” conturul fetei, iar extractul de musetel alaturi de alantoina prezinta efecte de intinerire si de hidratare. Masca Forever Mask Powder este ideala pentru orice tip de ten, fie ca este unul sensibil sau nu, avand ca efect indepartarea ridurilor si a liniilor fine din jurul ochilor. Forever Mask Powder hraneste si tonifica tenul patrunzand pana la cel de-al treilea strat al sau, anume hipoderma.

*** Se omogenizeaza cu Aloe Activator
*** Curata, catifeleaza si reda finete epidermei
*** Contine extract din flori de musetel cu efect calmant si decongestionant asupra epidermelor sensibile
*** Prin adaugarea a jumatate de lingurita de miere de albine se obtin rezultate deosebite

Mod de utilizare Forever Mask Powder:

  • Pentru a prepara o masca se foloseste o doza-masura de pudra alaturi de o doza-masura de Aloe Activator. Apoi se va omogeniza pana cand rezulta consistenta fina dorita. Folosind o pensula cosmetica se va trece la aplicarea mastii sub forma unei pelicule fine. Se va incepe dinspre zona gatului, urcand spre frunte, evitand orice contact cu ochii. Se va ramana in pozitie de repaus circa 30 de minute fara a fi permise miscari ale fetei. In cazurile tenurilor sensibile se va tine masca un timp ceva mai mic. Masca Forever Mask Powder se va indeparta dupa ce se va inmuia folosind un prosop moale inmuiat in apa calduta, dupa care se va clati cu aba din abundenta.

Mod de prezentare Forever Mask Powder:

  • 29 grame

Forever Marine Mask pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *