Forever Marine Mask

Forever Marine Mask
Forever Marine Mask

Forever Marine Mask va va ajuta ca dupa o zi plina de munca, in care a trebuit sa desfasurati o serie de activitati diverse, sa-i redati tenului stralucirea si hidratarea necesara. Pentru a restabili textura sa catifelata si pentru a-i reda rezerva hidrica necesara pielii, curatirea profunda si hidratarea acestuia sunt modalitatile cele mai potrivite.

Forever Marine Mask este gandit pentru a asigura simultan atat curatirea foarte profunda a tenului, cat si normalizarea aspectului acestuia, datorita continutului bogat in minerale marine extrase din alge (vareh) ideale pentru completarea actiunii curative si hidratante, dar si a celorlalte elemente continute precum aloe vera, mierea de albine si a extractului de castravete.

Asigura hidratarea si curatirea profunda a pielii

Masca Forever Marine Mask este foarte usor de aplicat. Va actiona in profunzimea pielii pentru a-l revitaliza si a-i conferi prospetime tenului dumneavostra. Avem toate motivele sa credem ca ca veti indragosti de aceasta minunata masca, iar tenul dumneavostra va reactiona pozitiv la toate ingredientele de o calitate exceptionala prezente in Forever Marine Mask.

Ingredientele majore prezente in Forever Marine Mask: Gelul stabilizat de aloe vera, glicerina, apa demineralizata, extract de alge marine, miere de albine, vitamina E naturala, extract de rozmarin, parfum, acid ascorbic.

De retinut

*** Asigura concomitent curatare si hidratare profunda
*** Contine minerale marine
*** Usor de aplicat, ideala pentru ingrijirea tenului

Mod de utilizare Forever Marine Mask:

  • Masca Forever Marine Mask se va aplica dupa ce tenul a fost in prealabil curatat/demachiat. Se va plica intr-un strat generos pentru a acoperi in totalitate fata, pe o directie catre exterior si in afara. Se va evita contactul cu ochii. Pentru a obtine rezultate de exceptie se recomanda aplicarea ei de doua ori pe saptamana;
  • Masca Forever Marine Mask va ramane aplicata circa 15-20 de minute necesare uscarii. Apoi va fi indepartata cu apa calduta, si fata se va tampona cu un prosop moale.

Mod de prezentare Forever Marine Mask:

  • 113 grame

Forever Marine Mask pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *