Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus
Forever Lycium Plus

Forever Lycium Plus este un produs Forever Living Products care are ca ingredient principal fructul chinezesc lycum. Fructele de lycium sunt consumate de populatiile asiatice de secole intregi, pentru favorizarea constitutiei fizice, mentinerea acuitatii vizuale dar si mentinerea energiei. Idea pentru care a fost creat Forever Lycium Plus este de a aduce un supliment nutritiv capabil sa aduca intregul necesar de bioflavonoide, antioxidanti si alte substante nutritive de origine vegetala benefice.

Tonic puternic

Fructele de lycium sunt deosebit de bogate in aminoacizi alaturi de o larga varietate de vitamine, fiind recunoscute in tarile asiatice, in special China, ca niste veritabile tonice cu multiple intrebuintari traditionale.

In tarile asiatice, radacina de lemn dulce, continuta si ea de altfel in Forever Lycium Plus, este produsul vegetal care beneficiaza de cea mai mare atentie din partea specialistilor, avand de departe cele mai multe intrebuintari. Utilizarea ca adjuvant a radacinii de lemn dulce cu rol in obtinerea celor mai bune efecte din partea altor plante diverse, face sa devina o combinatie ideala intre ea si lycium.

Sursa importanta de fitonutrienti

In Tibet, lycium a primit denumirea de „catina de gard”, fiind considerata o importanta sursa de elemente pentru mentinerea tineretii si a sanatatii. Componentele nutritive pe care lycium le contine sunt:

  • Vitamine, precum B6, B1, E
  • Proteine, chiar in cantitati mai mari decat graul, mai mult de 18 aminoacizi
  • 21 de minerale
  • In comparatie cu morcovii, mai mult betacaroten
  • Alte carotenoide, acizi grasi esentiali
  • Contine de peste 500 de ori mai multa vitamina C decat citricele

Din cele prezentate anterior se poate concluziona ca Forever Lycium Plus, este un produs indispensabil celor mai multi dintre noi care traim in conditii de poluare, stres, dar si a celor al caror sistem imunitar este precar. Nu trebuie omisi nici cei care au ca preocupare incetinirea ritmului de imbatranire. Forever Lycium Plus se recomanda a se asocia cu Aloe Vera Gel.

*** Forever Lycium Plus este o sursa de antioxidanti puternici
*** Sursa valoroasa de fitonutrienti
*** Benefic vazului si pielii
*** Tonic puternic

Mod de administrare Forever Lycium Plus:

  • A se consuma cate o tableta de trei ori pe zi.

Mod de prezentare Forever Lycium Plus:

  • 100 tablete.

Forever Lycium Plus pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *