Forever Lite Ultra Vanilla

Forever Lite Ultra Vanilla
Forever Lite Ultra Vanilla

Forever Lite Ultra Vanilla este produsul ideal pentru a va sustine motivatia de a avea o greutate ideala. Are o aroma delicioasa de vanilie, fiind rezultatul unui amestec brevetat menit a furniza simultan aminoacizi, minerale si vitamine. Forever Lite Ultra Vanilla este un produs foarte versatil ce poate fi intotdeauna la indemana dumneavoastra, menit a substitui o masa pe zi atunci cand sunteti in imposibilitatea de a servi o masa adecvata. In acest fel, va veti putea feri de mancarea de tip fast-food, stiindu-se consecintele ce rezulta din consumul regulat din aceste feluri de mancare.

Supliment alimentar proteic

  • Forever Lite Ultra Vanilla contine 30 de doze.

Modul de administrare Forever Lite Ultra Vanilla:

  • Se va mixa o singura masura din produs, ce contine aproximativ 25 de grame, cu circa 300 ml fie de lapte degresat, fie de o alta bautura care este pe gustul dumneavoastra (ex. apa sau lapte de soia). In functie de preferintele fiecaruia, se pot zdrobi bucati de gheata sau de fructe, rezultand astfel o bautura delicioasa. Pentru a beneficia de toate proprietatile produsului, Forever Lite Ultra Vanilla se va pastra numai la temperatura camerei, in locuri uscate si bine inchise. A nu se consuma Forever Lite Ultra Vanilla daca ambalajul acestuia este fie deteriorat fie rupt;
  • Forever Lite Ultra Vanilla este un supliment alimentar si nu trebuie folosit in locul unei diete sanatoase si variate. Nu se recomanda a se depasi doza recomandata zilnica si nu se va lasa la indemana copiilor mici.

Forever Lite Ultra Vanilla pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *