Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer
Forever Hand Sanitizer

Forever Hand Sanitizer este un dezinfectant de maini cu o formula noua. Ea se bazeaza in primul rand pe proprietatile gelului de aloe vera. Este ideal pentru a-l folosi daca va doriti ca sanatatea dumneavoastra si a familiei sa fie aparata cat mai bine, mai ales ca dusmanii cei mai mari sunt chiar cei pe care nu ii puteti vedea. Daca sunteti o persoana / familie activa pregatita oricand sa realizeze o multime de contacte cu lumea din jur, trebuie sa fiti atenti si la posibilitatea de a intra in contact cu o multime de microbi.

Distruge 99,99% dintre microbi

Forever Hand Sanitizer contine pe langa gelul stabilizat de aloe vera si miere de albine. A fost conceput pentru a realiza distrugerea a 99,99% dintre microbi.

Gelul stabilizat de aloe vera din compozitia Forever Hand Sanitizer indeplineste un rol calmant. Mierea de albine are efecte hidratante, totul pentru curatarea, dezinfectarea, catifelarea si hidratarea pielii. Pe deasupra, Forever Hand Sanitizer mai vine si cu un miros foarte placut de lavanda si lamaie, care face produsul sa fie de-a dreptul incantator.

Produsul se prezinta sub forma unui flacon continand 60 ml, avand in plus o forma ideala pentru a putea fi mereu la indemana oriunde v-ati afla.

Are un miros placut de lavanda si lamaie

Daca ar fi sa spunem lucrurile direct si pe nume, persoanele active nu au cum sa evite potentialele contacte microbiene. Insa este la indemana oricui sa scape de intr-un mod rapid si sigur de microbi daca folosesc Forever Hand Sanitizer.

Asadar, aveti toate motivele sa stati linistiti de acum incolo. O sticluta mica din Forever Hand Sanitizer va scapa de orice griji de acest fel, daca folositi Forever Hand Sanitizer totul va fi in regula.

*** Distruge 99,99 % dintre microbi;
*** Miros placut de lamaie si lavanda

Mod de utilizare Forever Hand Sanitizer:

  • Umeziti bine mainile cu Forever Hand Sanitizer, apoi frecati-le energic una de cealalta, pana la evaporarea completa a produsului

Mod de prezentare Forever Hand Sanitizer:

  • 60 ml prezentati sub forma unui flacon

Forever Hand Sanitizer pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *