Forever Garlic Thyme

Forever Garlic Thyme
Forever Garlic Thyme

Forever Garlic Thyme este un produs ce are la baza extract de usturoi alaturi de extract de cimbru. Este mai mult decat recunoscut faptul ca utilizarea celor doua plante, usturoiul si cimbrul, dateaza de mai multe milenii. Acest lucru se datoreaza descoperirii unui papirus pe teritoriul Egiptului care mentioneaza unele proprietati ale ustoroiului, dar si nu mai putin de 20 de utilizari diverse ale acestuia. Asadar, acum este momentul spre a intelege modul in care actioneaza componentele usturoiului si ale cimbrului.

Sursa importanta de antioxidanti

Proprietatile antioxidante ale cimbrului si usturoiului au fost combinate in Forever Garlic Thyme, cu scopul declarat de a se obtine o foarte puternica arma pentru mentinerea sanatatii. In momentul in care este zdrobit sau taiat usturoiul, enzimele acestuia intra in actiune rezultand un foarte puternic agent cu proprietati antioxidante. Alte studii au aratat ca alti compusi ai usturoiului sunt capabili sa sprijine diverse procese metabolice prin care lipidele sunt transformate in energie, aparand in acelasi timp organismul de actiunea nefasta a radicalilor liberi.

Forever Garlic Thyme se prezinta sub forma unor capsule gelatinoase inodore care mai contin si lecitina cu rol in emulsionarea lipidelor. Compusii cu sulf prezinta si ele efecte benefice, fapt dovedit de mai multe studii. Un alt element continut de catre Forever Garlic Thyme este germaniul, un microelement despre care se afirma ca poseda proprieti benefice pentru stimularea sistemului imunitar, si seleniu, si el un microelement cu proprietati antioxidante.

Forever Garlic Thyme sprijina transformarea lipidelor in energie

Agentii antioxidanti din cimbru sunt taninul, timolul si fenolul. Alte substante nutritive ce se regasesc in Forever Garlic-Thyme sunt vitaminele C si B, magneziul, calciul si potasiul.

Ingrediente:
– Concentrat de ulei de usturoi (10 mg echivalente la 1.000 mg cãtei de usturoi proaspãt), cimbru de grãdinã (50 mg frunze pulbere), alaturi de gelatina, ulei de canola, lecitina, glicerina, apa purificata, ceara de albine si extract de roscove.

De retinut

*** Forever Garlic Thyme este sursa de antioxidanti puternici
*** Capsule gelatinoase inodore
*** Apara organismul impotriva radicalilor liberi
*** Favorizeaza transformarea lipidelor in energie

Mod de administrare Forever Garlic Thyme:

  • A se consuma conform cu eticheta produsului.

Mod de prezentare Forever Garlic Thyme:

  • 100 capsule gelatinoase moi

Forever Garlic Thyme pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *