Forever Freedom

Forever Freedom
Forever Freedom

Forever Freedom. In formula Forever Freedom, gelul stabilizat de Aloe Vera cu gust placut de portocala este combinat cu substante necesare mentinerii mobilitatii si bunei functionari a articulatiilor. Am adaugat sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina, doua substante proprii organismului, care mentin mobilitatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor. Produsul mai contine vitamina C si MSM, o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si bunei functionari a articulatiilor.

Sursa de glucozamina si condroitina

Sulfatul de glucozamina si cel de condroitina contribuie la pastrarea structurii si gradului de hidratare a cartilajului, ce actioneazã ca un “tampon fata de socuri”. De asemenea, ajuta la pastrarea vascozitatii adecvate a lichidului lubrefiant din articulatii, ceea ce permite glisarea libera a unei suprafete deasupra alteia. Pe masura ce organismul imbatraneste, scade capacitatea de a produce aceste substante necesare unui cartilaj sanatos, ceea ce duce la uzura articulatiei.

Forever Freedom asigura cantitatile recomandate în mod obisnuit de sulfat de glucozamina (1500 mg), sulfat de condroitina (1200 mg). Se mai adauga 750 mg MSM si 250 mg vitamina C la o doza de 120 ml.

In combinatie, sulfatul de glucozamina, sulfatul de condroitina, vitamina C si MSM constituie prima linie de aparare fata de deteriorare. La fel ca în alte produse FLP, aceste substante nutritive provin din surse naturale.  Ele  suntcomplet lipsite de toxicitate. Transformati Forever Freedom într-un mod practic si nutritiv de a începe ziua!

  • Formula unica, disponibila într-o bautura pe baza de aloe vera
  • Asigura un mijloc practic si nutritiv de aparare fata de simptomele uzurii articulatiilor.
  • Asimilare mai buna datorita gelului de Aloe vera cu rol de transportor.
  • Contine substante proprii organismului, prezente în articulatii.

De retinut

Contine sulfat de glucozamina si sulfat de condroitina (doua substante de origine naturala, cu rol important in mentinerea functionalitatii articulare si a mobilitatii in ansamblu), factori intens nutritivi prezenti in gelul stabilizat de Aloe vera, vitamina C si MSM (metil-sulfonil-metan) – sursa principala de sulf de provenienta biologica, necesar mentinerii integritatii anatomice si functionale a tesuturilor conjunctive din organism. Forever Freedom constituie un mod practic si eficient de a va incepe ziua.

Mod de administrare Forever Freedom:

  • Adulti: 50 – 100 ml pe zi, in doua reprize: dimineata si seara, cu 30 minute inainte de masa.
  • Copii: numai peste 2 ani, un sfert sau jumatate din doza adultului.
  • Se pastreaza la frigider si se agita inainte de intrebuintare.
  • In perioada curei, este bine sa se consume 1-2 litri de lichide naturale zilnic, pentru a ajuta procesul de dezintoxicare.

Forever Freedom pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *