Forever Fiber

Forever Fiber
Forever Fiber

Forever Fiber, un produs recomandat de orice nutritionist, pentru favorizarea unei stari de sanatate optima. In acelasi timp este recomandat si pentru o foarte buna functionare a intregului sistem digestiv. Prin intermediul produsului Forever Fiber, reusiti sa furnizati organismului intreaga cantitate de fibre solubile de care acesta are nevoie. Produsul este astfel ambalat incat sa fie usor sa-l aveti la dumneavoastra in orice moment al zilei. Desi expertii in nutritie recomanda un consum adecvat de astfel de fibre solubile, cei mai multi dintre noi aflandu-ne in cautarea unor alimente ce sunt usor de pretarat, nu mai reusim sa beneficiem pentru pastrarea sanatatii de o cantitate optima de astfel de fibre.

Conceput pentru un aport optim de fibre

Tocmai din acest motiv, Forever Fiber ne vine in ajutor. Produsul contine o formula brevetata bazata pe nu mai putin de patru tipuri de fibre, fiind simultan si o foarte facila modalitate prin care putem spori aportul de fibre din dieta. O buna modalitate de a consuma produsul este impreuna cu Aloe Vera Gel sau orice alta bautura non-alcoolica, inclusiv cu apa atunci cand suntem pe fuga.

Fibrele aduc odata ce sunt consumate mai mute beneficii pentru intregul organism, desi adesea, consumul lor este asociat numai cu sanatatea aparatului digestiv. Astfel, consumat intre mese, Forever Fiber contribuie din plin la mentinerea senzatiei de satietate, dovedindu-si astfel utilitatea in mentinerea unui nivel normal al apetitului si a poftei de dulce, precum si a aportului caloric.

NU contine gluten

Forever Fiber se constituie astfel ca o modalitate la indemana oricui de furnizare organismului a unei cantitati de cinci grame de fibre solubile, sporind astfel sansele mentinerii unui organism sanatos pe o durata cat foarte mare de timp.

*** Forever Fiber furnizeaza 5 grame de fibre per plic
*** Conceput pentru a furniza intr-un mod facil un aport optim de fibre
*** Se dizolva rapid in Forever Aloe Vera Gel sau alta bautura
*** Forever Fiber prezinta un gust neutru, NU contine gluten

Mod de administrare Forever Fiber:

  • Se va consuma un singur plic din Forever Fiber pe zi. Acesta se va amesteca intr-un pahar cu Aloe Vera Gel sau orice alta bautura preferata fara alcool.

Mod de prezentare Forever Fiber:

  • 30 de plicuri, fiecare cu un continut de 6.1 grame

Forever Fiber pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *