Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar
Forever Fast Break Energy Bar

Forever Fast Break Energy Bar este oferit de catre Forever Living Products Romania sub forma unui baton hipocaloric, ce se constituie ca un substituent ideal al unei mese avand in plus un gust foarte delicios. Forever Fast Break Energy Bar se caracterizeaza prin faptul ca aduce un aport de aproximativ 50% din necesarul zilnic de minerale si vitamine recomandat in Statele Unite ale Americii, la care se adauga enzime, fosfor si diversi aminoacizi.

Fosforul are rol in cresterea nivelului energetic, prin faptul ca accelereaza metabolismul glucidic si lipidic. Astfel contribuie in mod decisiv la refacerea organismului dupa efort. Potasiul prezinta importanta atat pentru buna functionare a sistemelor muscular, nervos si cardiovascular, dar are o contributie importanta in mentinerea capacitatii de efort intelectual si fizic, mai ales in conditii de stres.

Baton energizant pentru performanta maxima

Se mai poate adauga ca batonul este un substituent ideal pentru mesele celor aflati mereu in miscare sau persoanelor active. Forever Fast Break Energy Bar contine inclusiv arahide, alune, soia si lapte.

*** Forever Fast Break Energy Bar asigura 50% din necesarul zilnic de minerale si vitamine
*** Forever Fast Break Energy Bar este o gustare delicioasa, ideala pentru substituirea unei mese. Astfel va veti feri de consumul de aliemente mai putin sanatoase, cum ar fi cele de tip fast-food
*** Forever Fast Break Energy Bar contine doar 230 de calorii in fiecare baton

Mod de administrare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Forever Fast Break poate fi consumat ca gustare intre mese, pentru a controla apetitul si pofta de dulce si reprezinta o alegere ideala pentru o gustare de dimineata sau oricand pe parcursul zilei, ori ca parte din micul-dejun, pentru un plus de energie.

Mod de prezentare Forever Fast Break Energy Bar:

  • Baton, 56 grame

Forever Fast Break Energy Bar pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *