Forever Epiblanc

Forever Epiblanc
Forever Epiblanc

Forever Epiblanc este un produs ce va va ajuta ca visul dumneavostra de a avea o piele curata si neteda, se va transforma in realitate. Avand in vedere modul de viata actual, caracterizat printr-o intensa agresiune a factorilor de mediu, acesta  conduce la aparitia petelor brune la nivelul epidermei, dar si a altor imperfectiuni estetice.

Reda luminozitatea chipului

Forever Epiblanc, ce podesa o formula exclusiva. A fost conceput de catre Forever Living Products pentru  a ajuta la diminuarea petelor brune si la uniformizarea texturii pielii. In plus, va reda si luminozitatea acestuia. Forever Epiblanc nu putea sa aiba altceva la baza decat gelul stabilizat de aloe vera, ce se constituie intr-o baza excelenta pentru alte extracte naturale din plante, si aici enumeram: strugurele ursului ce are un continut bogat de arbutina, Rumex occidentalis, dar si vitamina E naturala, ceea ce face din combinatia enumerata sa stea la baza unui produs minunat.

Eficienta maxima a produsului se va obtine printr-o aplicare directa, localizata acolo unde au aparut petele brune. Se poate folosi si pentru tulburari de coloratie sau alte imperfectiuni estetice. O recomandare ar fi ca pe parcursul zilei sa se foloseasca un produs cu factor de protectie solara, cum ar fi de exemplu Aloe Sunscreen.

Reduce aspectul petelor brune

Ingredientele majore prezente in Forever Epiblanc sunt gelul stabilizat de aloe vera si glicerina. Sunt completate de arbutina, apa demineralizata, extract obtinut din Rumex occidentalis, parfum si vitamina E naturala.

*** Actiune delicata de uniformizare a coloratiei pielii
*** Reda luminozitate chipului
*** Reduce aspectul petelor brune

Mod de folosire Forever Epiblanc:

  • Forever Epiblanc se aplica atat dimineata cat si seara, pe pielea curata in zonele in care doriti sa ameliorati aspectul patat al tenului. Tenul va fi si hidratat concomitent. Asa cum am precizat anterior, se recomanda ca pe parcursul zilei sa folositi si o crema cu factor de protectie solara.

Mod de prezentare Forever Epiblanc:

  • 28.3 grame

Forever Epiblanc pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *