Forever Bright Toothgel

Forever Bright Toothgel
Forever Bright Toothgel

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel va este oferita de catre Forever Living Products Romania. Pasta de dinti are si ea la baza gelul de aloe vera, alaturi de propolis pentru proprietatile sale antibiotice. Astfel rezulta un produs ce are un rol protector, antiseptic, care contribuie la impiedicarea formarii tartrului si la intarirea gingiilor.

Pasta de dinti Forever Bright Toothgel NU CONTINE FLUORURI. Acesta nu este decat unul dintre atuurile care o vor face apreciata atat de adulti, cat si de catre copii. Se stie despre aloe vera ca este ideala pentru ingrijirea pielii, si acest fapt face din Forever Bright Toothgel ideala si pentru ingrijirea cavitatii bucale.

Pasta de dinti NU contine fluor

Proprietatile pastei de dinti Forever Bright Toothgel sunt confirmate si de catre diverse teste dermatologice care au confirmat ca pasta de dinti Forever Bright Toothgel nu este una abraziva, avand diverse caracteristici exceptionale pentru curatirea dintilor si protejarea gingiilor.

Fiind considerata o adevarata comoara pentru multitudinea de intrebuintari de care se bucura aloe vera, incluzand aici si pe cele referitoare la asigurarea unei perfecte igiene bucale, Forever Bright Toothgel va face din dantura dumneavoastra una care va straluci. In plus, pasta de dinti Forever Bright Toothgel este un produs apreciat de catre intreaga familie, in primul rand pentru calitatile sale antiseptice si anti-placa microbiana, de indepartare a petelor dentare, de intarire a gingiilor si dintilor si pentru pastrarea unei respiratii proaspete pe un timp indelungat. Pentru persoanele vegetariene pasta de dinti Forever Bright Toothgel se poate folosi fara probleme, pentru ca nu contine niciun ingredient de provenienta animala.

De retinut

Pe scurt, iata care sunt cele mai apreciate beneficii ce rezulta din folosirea pastei de dinti Forever Bright Toothgel:

  • Forever Bright Toothgel contribuie la prevenirea sangerarii gingiilor;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel NU contine FLUOR;
  • Forever Bright Toothgel previne aparitia tartrului;
  • Forever Bright Toothgel ajuta la prevenirea aparitiei placii bacteriene;
  • Folosirea pastei de dinti Forever Bright Toothgel ajuta la curatarea placii bacteriene nu prin slefuirea acesteia, ci prin dizolvare;
  • Pasta de dinti Forever Bright Toothgel este indicata si pentru gingiile sensibile

Mod de utilizare Forever Bright Toothgel:

  • In vederea asigurarii unei igiente dentare corespunzatoare, se recomanda folosirea pastei de dinti Forever Bright Toothgel dupa fiecare masa, alaturi de efectuarea unui control stomatologic periodic. Se recomanda de asemenea evitarea consumului de alimente intre mesele principale ale zilei.

Mod de prezentare Forever Bright Toothgel:

  • 130 grame

Forever Bright Toothgel pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *