Forever Bee Honey

Forever Bee Honey
Forever Bee Honey

Forever Bee Honey este un produs oferit de catre Forever Living Products Romania ce are la baza mierea de albine. Albinele folosesc nectarul colectat din florile de aloe vera aflate pe plantatiile detinute de catre Forever Living Products. Se cunoaste faptul ca de-a lungul secolelor mierea a fost foarte apreciata ca aliment. Ea reprezinta un adevarat depozit de elemente nutritionale ce sunt usor de asimilat atat de catre adulti, dar si de catre copii.
Printre numeroasele ingrediente benefice pentru mentinerea sanatatii, se numara glucidele (peste 78% pondere in produs) dar si minerale, enzime, vitamine, aminoacizi si proteine.

Miere in intregime naturala

Forever Living Products garanteaza ca intreaga sa gama de produse apicole este 100% naturala, inclusiv Forever Bee Honey, care este in acelasi timp si un indulcitor cu un gust delicios, deosebit de bogat in calorii (circa 70 de calorii / lingurita). Mierea este usor de asimilat, bogata in minerale si hidrati de carbon, reprezentand o sursa de energie ce poate fi pusa foarte rapid la dispozitia organismului atunci cand situatia o cere. ATENTIE: NU folositi mierea pentru a indulci lichide fierbinti, pentru ca la temperaturi de peste 40 grade Celsius sunt degradate in mod ireversibil toate proprietatile sale curative.

De retinut

*** Recipient practic, usor de manevrat, cu tenta fumurie pentru a preveni deteriorarea calitatii nutrientilor sub actiunea luminii solare
*** Produs bogat in carbohidrati. De asemenea, contine minerale precum calciul si fosforul
*** Indulcitor natural, usor asimilabil

Mod de administrare Forever Bee Honey:

  • poate fi consumata ca atare sau ca indulcitor natural al alimentelor, 1 – 2 lingurite inainte de mese

Mod de prezentare Forever Bee Honey:

  • 500 grame.

Forever Bee Honey pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *