Forever Argi Plus

Forever Argi Plus
Forever Argi Plus

Forever Argi Plus este un supliment alimentar a carui formula se bazeaza pe L-arginina alaturi de un complex multivitaminic. Forever Argi Plus va este propus de catre Forever Living Products pe baza unor descoperiri de data recenta din domeniul stiintific, descoperiri rasplatite de altfel cu premii Nobel. Premiul primit nu este o simpla intamplare, el se datoreaza cercatarilor desfasurate in jurul L-argininei. Acesta este un aminoacid foarte complex, considerat de catre oamenii de stiinta o adevarata “molecula-miracol”.

Sustine producerea oxidului nitric in organism

L-arginina este foarte benefica deoarece organismul uman o transforma in monixid de azot. Astfel contribuie la relaxarea fibrelor musculare aflate in peretii vaselor de sange. In acest fel se vor deschide si favoriza cresterea fluxului sanguin. Imbunatatirea fluxului sanguin aduce cu sine o serie de beneficii, cele mai importante enumerandu-le in continuare: imbunatateste functia imunitara, contribuie la pastrarea sanatatii aparatului cardio-vascular, presiunea arteriala se mentine la valori normale, functia sexuala masculina este stimulata, contribuie la metabolismul glucidelor si lipidelor, etc… Deci, avand in vedere multiplele beneficii aduse sanatatii, nu ar trebui sa mire pe nimeni ca L-arginina a trezit atatea interese.

Beneficii aduse de antioxidanti

Pentru cresterea performantelor intregului organism, nu avem nevoie decat de o singura masura din Forever Argi Plus, amestecata fie cu apa (minerala) fie cu una dintre bauturile pe baza de aloe vera oferite de catre Forever Living Products Romania.

Informatii despre produs:

  • Doza zilnica recomandata este o lingurita-masura, aproximativ 10 grame, masura aflata in interiorul produsului;
  • O cutie contine 30 de astfel de masuri (300 grame)

Modul de administrare Forever Argi Plus:

  • Se va proceda la amestecarea unei singure doze de Forever Argi Plus cu apa, apa minerala, alta bautura oferita de catre Forever Living Products Romania, orice alta bautura non-alcoolica;
  • Se va consuma o singura data pe zi

Forever Argi Plus pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *