Forever Aloe MPD 2X

Forever Aloe MPD 2X
Forever Aloe MPD 2X

Forever Aloe MPD 2X va este oferit de catre Forever Living Products Romania fiind un detergent universal. Este ideal a fi folosit atat pentru spalarea vaselor (chiar si cu masina), cat si la spalarea automata sau manuala a rufelor. Forever Aloe MPD 2X are in centrul formulei sale aloe vera. Acest lucru il face un detergent sigur, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru mediul inconjurator.

Pentru ca zi de zi folositi diversi detergenti, se dovedeste a fi si mult mai comod, dar si mai economic sa utilizati un singur produs. Este conceput pentru  a curata deopotriva atat vesela, lenjeria, obiectele sanitare, dar si pardoseala. De aici se poate concluziona ca Forever Aloe MPD 2X este un produs economic, dar in acelasi timp si foarte eficient.

Detergent universal concentrat

Forever Aloe MPD 2X se prezinta sub forma lichida si concentrata, produsul creat de catre Forever Living Products avand multiple intrebuintari. Spre exemplu, realizarea curateniei in casa (covoare, pardoseli, obiecte sanitare si cazi de baie, etc…), dar si pentru spalarea lenjeriei de exemplu. Formula Forever Aloe MPD 2X este capabila sa exercite o actiune sigura pentru indepartarea impuritatilor de orice fel, a petelor si a grasimilor. El nu va afecta intr-un fel sau altul suprafata obiectelor. Si pentru ca Forever Aloe MPD 2X poate sa inlocuiasca mai multe tipuri de detergenti, acesta va realiza importante economii pentru utilizatorii sai.

NU contine fosfor

Produsul Forever Aloe MPD 2X NU contine fosfor. Din acest motiv este prietenos cu mediul inconjurator. Daca luam in calcul alti detergenti, surfactantii cationici si cei anionici regasiti in produsul Forever Aloe MPD 2X sunt biodegradabili. Acest lucru inseamna ca produsul nu este agresiv cu mediul inconjurator. La baza produsului nu se afla o formula abraziva, iar in compozitia sa se afla gel stabilizat de aloe vera care catifeleaza hainele si mainile.

*** Detergent universal concentrat
*** Nu contine fosfor
*** Actiune delicata, protejeaza mainile, nu degradeaza hainele
*** Prietenos cu mediul, datorita ingredientelor biodegradabile

Modul de utilizare Forever Aloe MPD 2X:

  • Pentru a spala rufele se recomanda a se folosi in jur de 30 ml din produs. Daca va confruntati cu pete dificile, aplicati direct pe pata putin detergent, apoi lasa sa se inmoaie;
  • Pentru curatirea obiectelor de uz casnic, cum ar fi gresia, faianta, covoare, cazi de baie, se folosesc aproximativ 60 ml. Ei se vor dilua in 4 litri de apa, iar solutia rezultata se va utiliza conform dorintelor

Mod de prezentare Forever Aloe MPD 2X:

  • 946 ml;

Forever Aloe MPD 2X pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *