Forever Active Pro B

Forever Active Pro B
Forever Active Pro B

Forever Active Pro B a fost gandit in mod special pentru a sustine un stil de viata sanatos. Forever Active Pro B contine nu mai putin de 8 miliarde de probiotice. Toate acestea sunt selectate pentru abilitatile lor deosebite de a ajunge in intestine. Asa cum stim deja, Forever Living Products pune accent in primul rand pe calitate. Astfel, Forever Active Pro B se prezinta intr-un ambalaj unicat, foarte usor de folosit, capabil sa controleze nivelul de umiditate si care protejeaza bacteriile active.

Peste 8 miliarde de probiotice in compozitie

Foarte putini oameni stiu ca buna functionare a sistemului digesiv alaturi de o flora intestinala suficient dezvoltata, joaca un rol esential in pastrarea sanatatii. Alimentatia haotica, stilul de viata dezorganizat si stresul se numara printre factorii care afecteaza buna functionare a tractului gastrointestinal. Oamenii de stiinta au scos in evidenta impactul semnificativ pe care compozitia microflorei din intestine il are asupra starii generale de sanatate. Ei au aratat in acelasi timp ca probioticele contribuie intr-un mod decizis la stabilirea echilibrului perfect de bacterii „bune” din organism. In acest fel probioticele reusesc sa sustina si sa imbunatateasca digestia si sistemul imunitar al organismului.

Forever Active Pro B indeplineste cu succes toate conditiile de conformitate si se dovedeste a fi un probiotic de ultima generatie. Aceste lucruri au fost aratate de cele mai recente studii in domeniu.

Sustine sanatatea sistemului digestiv

Forever Active Pro B contine un amestec brevetat de sase tipuri de bacterii benefice, Lactobacili si Bifidobacterii, care impreuna sustin sanatatea sistemului digestiv, sustin functia imunitara, dar sporesc si absorbtia de nutrienti. Formula produsului Forever Active Pro B contine si fibre prebiotice (fructooligozaharidele). Ele sunt esentiale in sustinerea, depozitarea si transportarea probioticelor in intestine. Fibrele contribuie la fermentarea bifidobacteriei si lactobacilului.

Un alt lucru remarcabil despre Forever Active Pro B este si faptul ca nu contine urme de soia sau alergeni, fiind o capsula vegetala. Fiecare comprimat are un mod de fabricatie unic, inghet (criogenare), care furnizeaza efecte maxime ale tulpinilor in organism.

Forever Active Pro B este simplu de administrat, nu aveti nevoie decat de un singur comprimat pe zi si nu necesita refrigerare. Consumat impreuna cu Forever Aloe Vera Gel, se creeaza combinatia ideala pentru un sistem digestiv sanatos in fiecare zi si pentru niveluri maxime de energie in atingerea obiectivelor tale.

De retinut

*** 8 miliarde de probiotice in compozitie
*** Forever Active Pro B contine un amestec brevetat de 6 tipuri de bacterii benefice
*** Forever Active Pro B sustine sanatatea sistemului digestiv, sporeste absortia nutrientilor
*** Forever Active Pro B sustine functia imunitara
*** Forever Active Pro B contine fibre prebiotice care au rolul de a sustine depozitarea si transportarea probioticelor in intestine
*** ambalaj unicat, ce controleaza nivelul de umiditate si protejeaza bacteriile active

Mod de administrare Forever Active Pro B:

  • A se consuma cate o capsula zilnic, cu apa, înainte cu 30 de minute de masa;
  • A nu se mesteca sau zdrobi.

Mod de prezentare Forever Active Pro B:

– 30 capsule

Forever Active Pro B pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *