Forever Active HA

Forever Active HA
Forever Active HA

Forever Active HA, un supliment nutritiv bazat pe acidul hialuronic, va ajuta sa va pastrati mobilitatea articulatiilor. Va contribui nemijlocit la incetinirea proceselor degenerative ce apar pe masura inaintarii in varsta. Pe masura inaintarii in varsta, corpul uman incepe sa-si piarda din mobilitate si muschii muschii obosesc. Cele aproximativ 230 de articulatii prezente in corpul uman care intra in actiune pentru fiecare miscare pe care o facem au nevoie de acidul hialuronic pentru a-si pastra mobilitatea.

Forever Active HA protejeaza articulatiile

Raspunzator pentru buna functionare a articulatiilor este asadar, acidul hialuronic. Organismul uman poseda capacitatea de a produce aceasta proteina care lubrefiaza articulatiile, dar pe masura ce anii trec prezenta acidului hialuronic scade dramatic, iar articulatiile incep a ramane fara acest “combustibil”.

Insa vestile bune abia acum incep, pentru ca Forever Living Products vine cu un produs de-a dreptul revolutionar, ce combina prezenta acidului hialuronic cu cea a uleiului de ghimbir si a pulberii de sofran, rezultand formula unica a produsului Forever Active HA. Formula sa unica, face din Forever Active HA un produs remarcabil, fiind situat in randul celor mai eficiente produse de pe piata.

Contine ghimbir si sofran

Forever Active HA aduce un nou inteles ideii de sanatate si longevitate. Forever Active HA contine un complex brevetat de catre Forever Living Products, Injuv format in principal din acid hialuronic, pulbere obtinuta din radacina de curcuma si ulei din radacina de ghimbir. Curmuca mai este denumita si sofran de India .

Numai doua capsule de Forever Active HA va vor ajuta articulatiile sa-si mentina supletea, dar si structura interioara a pielii nu va avea de suferit.

De retinut

*** Forever Active HA lubrifiaza articulatiile si hidrateaza pielea
*** Formula unica de acid hialuronic cu masa moleculara mica
*** Contine ghimbir si sofran, benefice pentru functionarea normala a articulatiilor

Mod de administrare Forever Active HA:

  • Se vor administra doua capsule pe zi din Forever Active HA

Mod de prezentare Forever Active HA:

  • 60 capsule moi si gelatinoase

Forever Active HA pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *