Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Balsam Aloe Vera Forever
Aloe Jojoba Conditioning Rinse

Aloe Jojoba Conditioning Rinse este un balsam a carui formula se bazeaza in principal pe aloe vera. Balsamul va este oferit de catre Forever Living Products Romania, fiind un produs apreciat de milioanele de consumatori ai produselor Forever Living Products. Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse este un produs exceptional. Se bazeaza pe o formula care pe langa gelul de aloe vera este imbogatita cu complexul vitaminic B. Acestea sunt completate de proteine hidrolizate. Printre actiunile sale cele mai apreciate se numara cea de refacere si cea de hidratare. Folosind Aloe Jojoba Conditioning Rinse parul dumneavoastra va devenit mult mai matasos si mai stralucitor, si in plus coafura va fi mai facil de realizat.

Balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse contine aloe vera si o serie de uleiuri precum cel de jojoba

Aloe Jojoba Conditioning Rinse este recomandat a se folosi impreuna cu samponul Aloe Jojoba Shampoo, imediat dupa folosirea acestuia. Stralucirea parului si toate celelalte efecte exceptionale asupra parului sunt rezultatul combinarii gelului stabilizat de aloe vera cu agenti antielectrostatici.

Ca o concluzie, se poate spune ca parul dumneavoastra merita o ingrijirea exceptionala conferita de catre balsamul Aloe Jojoba Conditioning Rinse.

*** pH echilibrat
*** Formula usoara
*** Contine o combinatie de patru uleiuri: jojoba, floarea-soarelui, macadamia si lavanda

Mod de utilizare al balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

  • Dupa ce v-ati spalat parul cu samponul Aloe Jojoba Shampoo, folosirea balsamului Aloe Jojoba Conditioning Rinse presupune masarea parului dupa care se lasa sa actioneze timp de maxim 3 minute. Urmatoarea etapa si ultima este clatirea parului si aranjarea acestuia dupa dorinta.

Mod de prezentare Aloe Jojoba Conditioning Rinse:

  • 296 ml

Forever Aloe Jojoba Conditioning Rinse pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *