Forever Aloe Vera Gel

Forever Aloe Vera Gel
Forever Aloe Vera Gel

Aloe Vera Gel, unul dintre cele mai apreciate suplimente nutritive prezente pe piata din Romania, este de departe cel mai apreciat si cunoscut produs pe baza de aloe vera oferit de catre Forever Living Products RomaniaDaca va veti imagina ca beti dintr-o frunza de aloe vera din care tocmai ati taiat o felie, gelul stabilizat de Aloe Vera este cu adevarat unul din lucrurile cele mai naturale pe care le puteti avea!

Aloe Vera spre exemplu este supranumita in Rusia „elixirul tineretii”, egiptenii antici denumeau aloe vera „planta nemuririi”, in vreme ce chinezii, recunoscuti si ei pentru traditia folosirii plantei aloe vera, o denumeau „regina armoniei”. Nu degeaba se intampla acest lucru. Aloe vera este recunoscuta pentru calitatile sale benefice pentru sanatate de foarte multe popoare inca din cele mai vechi timpuri. Acest lucru nu poate fi o intamplare, aloe vera este plata cea mai folosita in industria cosmetica si nu numai. Aloe vera este o planta care din start da certidudinea calitatii produsului si despre care inca oamenii nu au aflat toate secretele care se ascund in frunzele ei carnoase si laptoase.

O istorie indelungata

Pentru ca spuneam ca utilizarea plantei aloe vera dateaza inca din cele mai vechi timpuri putem completa cu alte aspecte. Egiptenii foloseau planta aloe vera pentru o gama larga de intrebuintari, mentiuni despre folosirea plantei apar chiar si in Noul Testament si nu in ultimul rand, aloe vera a fost intens folosita dupa cel de-al doilea razboi mondial de catre japonezi pentru pentru alinarea durerilor provocate de arsurile suferite de catre victimele bombelor atomice.

Important

Calitatile plantei se datoreaza in cea mai mare parte gelului de aloe vera. Gelul de aloe vera contine numeroase substante cu rol nutritiv. Miraculoasele frunze de aloe vera contin peste 75 de factori nutritivi si peste 200 de compusi activi. Dintre acestea enumeram: 20 minerale (printre care calciu, fosfor, potasiu, fier, sodiu, mangan, magneziu, cupru, crom, iod, seleniu, zinc), 18 aminoacizi (7 din cei 8 esentiali si 11 neesentiali) si 12 vitamine (A, B1, B2, PP, acid pantotenic, B6, B8, acid folic, B12, C, D, E). Acest gel de aloe vera, ce contine forma stabilizata de aloe vera. Brevetul este un inregistrat, fiind un produs preferat de cei preocupati de normofunctionalitatea tubului digestiv. In plus, de echilibrarea metabolismului si de mentinerea unui nivel optim de energie.

Forever Aloe Vera Gel, de la planta la produs

Daca v-ati intrebat vreodata cum se intampla sa ia nastere Forever Aloe Vera Gel, produsul despre care obisnuim sa spunem ca este de referinta pentru numarul 1 mondial in cultivarea plantei aloe vera, mai jos va oferim cateva repere importante:

 • Gelul pur de aloe vera este stabilizat la o unitate ce se afla localizata in Mission, statul Texas. De acolo, gelul stabilizat de aloe vera este livrat in Dallas, unde este supus unor teste de calitate in laborator. Astfel se verifica si certifica eficacitatea si calitatea produsului;
 • In acest pas, gelul de aloe vera este transportat intr-o zona denumita de amestecare. Acolo gelul de aloe vera pur este amestecat cu alte ingrediente ce impreuna formeaza formula brevetata pentru Forever Aloe Vera Gel. Din nou, dupa ce s-a terminat si procesul de amestecare, o mostra din Forever Aloe Vera Gel este trimisa la laborator. Astfel, in fiecare etapa din procesul de fabricatie pentru Forever Aloe Vera Gel calitatea produsului este urmarita atent.
 • Acum urmeaza partea procesului ce se numeste ambalare, si aici tehnici speciale fac in asa fel incat calitatile gelului de aloe vera sa se pastreze. Flaconul galben folosit pentru binecunoscutul Forever Aloe Vera Gel ajunge intr-un depaletizator automat care il transporta unul cate unul, in spatiul unde sunt umplute, verificate, marcate cu data si locul umplerii si sigilate.

Tot mai multe teste de calitate

 • Un flacon din Forever Aloe Vera Gel trece prin nici mai mult nici mai putin 158 de teste. Prin aceste teste i se controleaza calitatea pe parcursul procesului de productie;
 • Odata ce au flacoanele de Forever Aloe Vera Gel au fost umplute, procesul de productie continua cu o serie de controale, cum ar fi cele cu raze X, cantarire, verificare sa aiba greutatea care trebuie, etc.. Abia apoi, flacoanele de Forever Aloe Vera Gel sunt asezate in paleti, tot printr-un proces automatizat. Chiar si dupa ce procesul de productie este complet, se trimit din nou mostre din Forever Aloe Vera Gel la laborator pentru ultimele teste de calitate. Productia gelului de aloe vera vera a fost perfectionata continuu. Se folosesc numai echipamente de ultima generatie, controale complexe si serioase ale calitatii. Toate acestea sunt efectuate numai de catre angajati foarte bine pregatiti si instruiti. Numai in acest fel, calitatea inalta a produselor sale, au facut din Forever Living Products o companie foarte apreciata.

De retinut

In concluzie, ce motive avem sa consumam gelul de aloe vera:

 • In gelul de aloe vera se refasesc nu mai putin de 200 compusi activi si 75 factori nutritivi;
 • Gelul de aloe vera este extrem de bogat in minerale si vitamine;
 • Gelul de aloe vera este una dintre sursele naturale vegetale pentru vitamina B12. Este un produs ce se recomanda a fi consumat chiar si de catre persoanele vegetariene;
 • Gelul de aloe vera este si o sursa importante de acid folic;
 • Gelul de aloe vera contine sapte din cei opt aminoacizi esentiali pentru organism si pe care acest nu-i poate sintetiza;
 • Gelul de aloe vera stimuleaza regenerarea tesuturilor si vindecarea ranilor pielii;
 • Gelul de aloe vera este apreciat si pentru proprietatile sale antiinflamatorii;
 • Gelul de aloe vera are proprietati benefice asupra functionarii normale a sistemului digestiv;
 • Poate unul dintre cele mai cunoscute si apreciate efecte benefice este contributia la frumusetii si sanatatii pielii;
 • Gelul de aloe vera sprijina organismul in contracararea efectelor negative ale radicalilor liberi datorita proprietatilor detoxifiante.

Un produs exceptional

Acest produs, Aloe Vera Gel este, de altfel, cel dintai care a primit recunoasterea Consiliului Stiintific International pentru Aloe, organism care a atestat puritatea si vascozitatea gelului de aloe vera. Prezenta pulpei si a sucului obtinut din frunza de aloe vera autentifica acest dar al naturii. Poate fi consumat zilnic – ca atare sau in amestec cu suc de fructe – si ramane unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive existente.

Mod de administrare Forever Aloe Vera Gel:

 • A se agita inainte de folosire.
 • Se vor consuma 60 – 80 ml, de 1-2 ori pe zi.

Modul de prezentare Forever Aloe Vera Gel:

 • Forever Aloe Vera Gel vi se prezinta sub forma unui recipient ce contine 1 litru.

Forever Aloe Vera Gel pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *