Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen
Aloe Sunscreen

Aloe Sunscreen, cu SPF 30 (factor de protectie antisolara) va este oferit de catre Forever Living Products Romania, pentru  a va feri de efectele neplacute pe care arsurile solare le pot cauza. In acest fel, concediul dumneavoastra nu va fi afectat de astfel de neplaceri. Totul este mult mai frumos atunci cand va veti putea bucura fara griji de concediul dumneavoastra.

Protectie desavarsita impotriva arsurilor solare

Exista numeroase date in prezent, care trag un semnal de alarma in ceea ce priveste riscurile pe care ni le asumam in cazurile de expunere prelungita la soare. Dar si asupra necesitatii de a folosi cele mai performante produse capabile sa ofere o protectie solara desavarsita. Unul dintre aceste produse, capabile sa va ofere protectia mult dorita este Aloe Sunscreen.

Forever Living Products a combinat in mod ingenios mai multe ingrediente naturale pentru a realiza un filtru solar eficient, capabil sa ofere simultan atat hidratare pentru piele, dar si protectie impotriva vantului si a radiatiilor UV. Factorul de protectie solara pentru Aloe Sunscreen este 30. Aloe Sunscreen se caracterizeaza printr-o consistenta placuta, fina si usoara, capabila sa blocheze atat actiunea UVB cat si a UVA. Acest lucru se datoreaza prezentei gelului stabilizat de aloe vera dar si a agentilor de umectare si hidratare. Impreuna sunt capabili sa mentina un nivel optim al hidratarii cutanate.

Mod de utilizare Aloe Sunscreen:

  • Se aplica pe toata suprafata expusa la soare, cu 15-30 minute inainte de inceperea expunerii si se va reaplica daca apare uscaciunea pielii sau dupa 40 de minute de activitate acvatica.

Mod de prezentare Aloe Sunscreen:

  • 118 ml

Forever Aloe Sunscreen pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *