Aloe Scrub

Aloe Scrub
Aloe Scrub

Forever Aloe Scrub este un produs pe baza de aloe vera ce este ideal pentru curatirea profunda a pielii. In compozitia sa se regaseste gelul stabilizat de aloe vera, alaturi de microsfere solide de ulei de jojoba. Aceasta combinatie dintre uleiul de jojoba solidificat si gelul stabilizat de aloe vera permite exfolierea cu usurinta a celulelor moarte si a detritusurilor acumulate in pori, iar actiunea sa este atat de delicata incat produsul Aloe Scrub poate fi utilizat in fiecare zi fara nici un motiv de ingrijorare.

Exfoliant natural pentru fata si corp

Ingredientele naturale prezente in compozitia produsului Aloe Scrub contribuie la ameliorarea procesului de reinnoire a celulelor, protejand in acelasi timp epiderma in comparatie cu alte exfoliante sintetice ce prezinta si actiuni deshidratante. De aici se poate trage concluzia ca Aloe Scrub este ideal pentru e exfoliere delicata a celulelor moarte, dar si a resturilor de celule moarte care astupa porii. Folosind Aloe Scrub, chiar si in cazurile tenurilor terne, acestea vor capata un aspect, radios si luminos.

De retinut

*** Exfoliant natural pentru fata si corp
*** Pregateste epiderma pentru aplicarea produselor cu actiune hidratanta
*** Actiune de exfoliere delicata, ce permite utilizarea zilnica

Mod de utilizare Aloe Scrub:

  • Produsul se aplica pe epiderma umezita in prealabil, dupa care se maseaza usor, timp de 2-3 minute. Se recomanda sa se evite zona ochilor, iar indepartarea resturilor de crema se face prin clatire din abundenta cu apa, si se usuca prin tamponare cu un prosop moale si curat.

Mod de prezentare Aloe Scrub:

  • 99 grame;

Forever Aloe Scrub pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *