Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel
Aloe MSM Gel

Aloe MSM Gel oferit de catre Forever Living Products este gandit a ajuta la alinarea durerilor articulare. In acelasi timp aceasta actioneaza si pentru eliminarea cauzelor care au condus la acest lucru. Aloe MSM Gel are la baza asa cum v-am obisnuit credem deja, gelul stabilizat de aloe vera. Forever Living Products a adaugat Metil-Sulfonil-Metan, care este o forma de sulf organic.

Protejeaza articulatiile

Atunci cand durerile articulare va dau batai de cap, suntem convinsi ca vreti sa scapati rapid de acestea. De aceea va oferim Aloe MSM Gel. MSM nu este altceva decat abrevierea de la Metil-Sulfonil-Metan, sub forma sulfului organic de care am mentionat anterior, acesta la randul sau fiind prezent in cele mai multe organisme vii. In ordinea importantei in cadrul organsimului, sulful ocupa locul trei si este extrem de important pentru cartilaje, dar si pentru tesutul conjunctul, care la randul sau intra in compunerea articulatiilor.

Celalalt ingredient major prezent in produsul Aloe MSM Gel este gelul stabilizat de loe vera, si el cu multiple proprietati menite a ajuta la buna functionare a articulatiilor. Aloe MSM Gel combina cele doua elemente expuse anterior cu alte extracte vegetale renumite si ele pentru proprietatile lor in protejarea articulatiilor.

De retinut

*** Aloe MSM Gel se prezinta sub forma unui gel transparent care nu pateaza
*** Alinarea durerilor oricand este nevoie
*** Aloe MSM Gel contine gel stabilizat de Aloe vera

Mod de utilizare Aloe MSM Gel:

  • Se va aplica un strat generos de crema pe zona afectata de durere, facandu-se apoi un masaj pana cand aceasta patrunde in intregime in piele. Aplicarea produsului se face ori de cate ori este nevoie;
  • Se va evita intrarea in contact a cremei cu ochii, iar daca acest contact se produce accidental se recomanda ca timp de cateva minute sa va clatiti ochii cu apa din abundenta si un consult de specialitate.
  • Pentru rezultate mai bune se poate folosi impreuna cu Aloe Heat Lotion

Mod de prezentare Aloe MSM Gel:

  • 118 ml

Forever Aloe MSM Gel pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *