Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion
Aloe Moisturizing Lotion

Aloe Moisturizing Lotion, este o crema pe baza de aloe vera creata de catre Forever Living Products pentru a preveni aparitia unor urme lasate de catre factorii poluanti, capriciile vremii, etc… Aloe Moisturizing Lotion este o crema de corp, capabila sa contracareze toate aceste efecte negative.

Aloe Moisturizing Lotion – emulsie hidratanta pentru fata si corp

Aloe Moisturizing Lotion are in continutul sau diversi agenti umectanti remarcabili, dar in egala masura poseda si proprietati hidratante apreciabile. Spre exemplu, in Aloe Moisturizing Lotion se regaseste colagen si elastina, care contribuie la pastrarea elasticitatii pielii. In plus, contribuie si la mentinerea aspectului sau neted, precum si a unui pH echilibrat. Aloe Moisturizing Lotion are o consistenta mai crescuta decat Aloe Lotion, ceea ce o face ideala pentru a completa rezervele de apa ce au fost epuizate si redarea aspectului normal al pielii.

Aloe Moisturizing Lotion este o crema exceptionala pentru a ingriji tenul, a corpului si a mainilor in special. Are o contributie importanta la contracararea efectelor negative aduse de catre factorii poluanti si cei de mediu. Mai mult decat atat, dupa ce ati folosit Aloe Moisturizing Lotion si aceasta a fost complet absorbita, se poate folosi orice produse de make-up dorit de catre dumneavostra.

Cu Aloe Moisturizing Lotion ingrijorarea cu privire la deshidratarea pielii dispare ca prin minune. Se intampla adesea sa observam ca dupa lunile friguroase de iarna, pielea noastra isi pierde din tonus. Problema aceasta apare din mai multe motive, cele mai importante le enumeram aici: se intampla adesea ca in anotimpul rece sa nu consumam suficiente alimente proaspete, legume si fructe in stare naturala, dar si din motiv ca frigul ne face sa devenim mai sedentari. Din acest ultim motiv, nu ne plimbam, nu mai facem miscare aproape deloc. Obisnuim doar sa folosim diverse mijloace de transport in comun sau proprii, folosim lifturi sau scari rulante, etc..

Acestea sunt cauzele cele mai frecvente pentru care pielea devine lipsita de elasticitate, imbatranita sau terna.

Aloe Moisturizing Lotion este si o excelenta crema de maini

Din fericire, pentru aceste lucru neplacute, Forever Living Products are solutia: Aloe Moisturizing Lotion. Problema sa va rezolva cat ai spune “Aloe Moisturizing Lotion”, datorita ingredientelor ei perfecte pentru ingrijirea pielii: gelul stabilizat de aloe vera, agenti umectanti exceptionali si agenti hidratanti. Regasiti in formula Aloe Moisturizing Lotion, colagelul si elastina iti vor rasfata pielea in adevaratul sens al cuvantului, redandu-i elasticitatea, aspectul catifelat si moale.

Nu trebuie decat sa aplicati Aloe Moisturizing Lotion dupa fiecare imbaiere sau dupa fiecare dus, pe pielea usor umeda, pentru a facilita absorbtia. Efectele pozitive ale cremei nu se opresc numai la cele enumerate anterior. Folosind Aloe Moisturizing Lotion crema isi aduce o contributie importanta in ameliorarea efectelor poluarii si a agresiunii factorilor de mediu. Suntem convinsi ca pielea dumneavoastra o va iubi si veti deveni mult mai increzatori in propria persoana, atunci cand veti iesi la iarba verde sau la plaja.

*** Emulsie hidratanta pentru fata si corp
*** Excelenta crema de maini
*** Textura onctuoasa

Mod de utilizare Aloe Moisturizing Lotion:

  • Se aplica la nivelul fetei, mainilor sau corpului prin miscari usoare de masaj pana la completa sa absorbtie. Daca se foloseste ca baza de machiaj este recomandabil sa ramana pe piele o pelicula fina de produs

Mod de prezentare Aloe Moisturizing Lotion:

  • Aloe Moisturizing Lotion contine 118 ml

Forever Aloe Moisturizing Lotion pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *