Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap
Aloe Hand Soap

Aloe Hand Soap, foarte apreciat deopotriva atat de catre copii dar si de catre persoanele adulte, este un sapun lichid a carui formula exceptionala are la baza aloe vera, sapun ce poseda proprietati non-iritante si hidratante. Aloe Hand Soap se poate folosi atat pentru igiena fetei cat si pentru igiena mainilor. Pentru ca sapunul lichid Aloe Hand Soap se bazeaza in principal pe gelul stabilizat de aloe vera inseamna ca este capabil sa curete epiderma fara a o usca, fiind si foarte usor de folosit.

Aloe Hand Soap produce din abundenta spuma usor parfumata si foarte placuta. Ea se poate indeparta cu foarte mare usurinta, lasand in urma sa o piele moale, matasoasa, supla si curata. In vreme ce alte produse similare sau sapunurile solide produc cel mai adesea iritatii, folosind Aloe Hand Soap nu veti avea parte niciodata de asa ceva.

Formula hidratanta ce NU contine parabeni

Copii vor fi incantati sa foloseasca acest produs, pentru ca Aloe Hand Soap nu va irita ochii, fiind pe deasupra si biodegradabil. Aloe Hand Soap are un pH controlat cu o actiune delicata. Din acest motiv se poate utiliza pentru toaleta de zi cu zi a fetei, corpului si mainilor. Aloe Hand Soap se poate utiliza si de catre persoanele ce poseda o epiderma sensibila sau diverse iritatii. Produsul se prezinta intr-o forma moderna, cu un ambalaj de tip flacon-dozator, discret parfumat, fiind foarte usor de folosit, ceea ce in transforma intr-un produs ideal a fi folosit de catre intreaga familie.

*** Formula hidratanta
*** Agenti naturali de curatare
*** Nu contine parabeni

Mod de utilizare Aloe Hand Soap:

  • Fiecare apasare a mecanismului va elibera o cantitate mica din produs, de preferat in palmele umezite. O curatire eficienta a mainilor, fetei sau corpului presupune formarea unei spume din abundenta, spuma ce se va indeparta foarte usor cu apa calduta, urmand ca epiderma sa se usuce prin tamponare cu un prosop moale
  • Aloe Hand Soap NU irita ochii.

Mod de prezentare Aloe Hand Soap:

  • 473 ml

Forever Aloe Hand Soap pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *