Aloe Ever-Shield Deodorant

Aloe Ever-Shield Deodorant
Aloe Ever-Shield Deodorant

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever, fara miros, fara sa pateze hainele si pe baza de aloe vera. Deodorantul contribuie la prevenirea celor mai neplacute efecte produse de catre transpiratie. Deodorantul Aloe Ever-Shield Deodorant se adreseaza persoanelor care au inteles ca procesul transpiratiei este unul cat se poate de normal si de natural. El nu trebuie impiedicat, asa cum se intampla in cazul deodorantelor ce au la baza saruri de aluminiu. In final, deodorantele clasice ajung sa faca mai mult rau decat bine.

Aloe Ever-Shield Deodorant NU contine saruri de aluminiu

Aloe Ever-Shield Deodorant Forever are un miros discret prezentandu-se sub forma unui deodorant delicat si uscat. Deodorantul previne mirosul neplacut produs de catre transpiratie ce este cauzat de anumite microorganisme ce ajung sa se descompuna la suprafata pielii. Actiunea sa se realizeaza datorita efectului germicid al gelului de aloe vera. Aloe Ever-Shield Deodorant va protejeaza de mirosul neplacut al transpiratiei in intregul parcurs al zilei. In paralel va contribui la protejarea pielii sensibile a axilelor.

Aloe Ever-Shield Deodorant NU CONTINE deloc saruri de aluminiu. Formula sa este una prin care li se ofera oamenilor un deodorant solid pe baza de aloe vera de incredere. Este foarte eficient indiferent de presiunile zilnice la care suntem supusi datorita modului de viata, apt sa ofere prospetime si confort pe intregul parcurs al zilei. Aloe Ever-Shield Deodorant poate fi utilizat imediat dupa imbaiere sau epilare, Forever Living Products a realizat un produs care scoate in evidenta toate proprietatile benefice ale gelului de aloe vera.

Deodorantul Forever este un produs discret si inodor

Deodorantul Aloe Ever-Shield Deodorant Forever se aplica foarte usor inclusiv dupa epilat, si datorita gelului de aloe vera va protejeaza impotriva mirosului neplacut al transpiratie, fara sa pateze hainele.

Poate cel mai important lucru despre Aloe Ever-Shield Deodorant Forever este faptul ca nu contine saruri de aluminiu, asa cum se intampla in cazul multor produse similare de pe piata, care fac ca toxinele ce sunt eliminate de obicei prin transpiratie sa fie recirculate prin organism, devenind astfel o otrava pentru acesta.

*** Aloe Ever-Shield Deodorant este un deodorant discret si inodor
*** Aloe Ever-Shield Deodorant NU contine saruri de aluminiu
*** Aloe Ever-Shield Deodorant poate fi folosit deopotriva atat de catre femei cat si de barbati

Mod de utilizare Aloe Ever-Shield Deodorant Forever:

  • Pentru a beneficia de intregul potential al produsului, se recomanda aplicarea acestuia pe intregul parcurs al zilei, intr-un mod regulat, in regiunea axilara curata

Mod de prezentare Aloe Ever-Shield Deodorant Forever:

  • Aloe Ever-Shield Deodorant contine 92.1 grame

Forever Aloe Ever-Shield Deodorant Forever pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *