Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea
Aloe Blossom Herbal Tea

Aloe Blossom Herbal Tea se bazeaza si el tot pe aloe vera, fiind un ceai obtinut din florile de aloe vera. La acestea s-au adaugat si alte plante printre care se numara scortisoara, ghimbirul chinezesc, musetelul din Egipt, cuisoare, anason, Sena, foi de mure, etc… Aloe Blossom Herbal Tea se mai caracterizeza printr-un continut foarte redus de calorii si fara sa contina cofeina.

Un ceai cu continut redus de calorii

Sa trecem in revista proprietatile detinute de catre componentele produsului:

  • Cuisoarele au proprietati antiseptice, stimulator digestive, afrosidiace si dezinfectante;
  • Scortisoara aduce produsului un gust placut, contribuind la ameliorarea digestiei si a apetitului. In paralel are efecte hemostatice, antispastice si afrodisiace;
  • scortisoara este indicata in cazurile de raceala si pentru stimularea bunei functionari a sistemului imunitar;
  • Musetelul din Egipt detine proprietati calmante, dezinfectante ale tubului digestiv;
  • Ghimbirul chinezesc;
  • Sena are efecte laxative.

De retinut

Aloe Blossom Herbal Tea chiar daca nu contine cofeina, a fost gandit pentru a da senzatia de revitalizare. Aloe Blossom Herbal Tea se poate bea adaugand cuburi de gheata sau fierbinte. Are un gust extraordinar, fiind si simplu de preparat. Aloe Blossom Herbal Tea combina mai multe ingrediente selectionate cu mare atentie din Jamaica, China, India, America si Egipt. Scortisoara cu proprietatile sale reconfortante, cuisoarele si coaja de portocala aduc produsului un gust foarte placut de fructe, alaturi de ghimbir cu proprietatile sale calmante.

Toate ingredientele descrise mai sus combinate cu bobocii florali de aloe vera de pe plantatiile Forever Living Products, fac din acest ceai unul reconfortant si cu putine calorii. Astfel devine un produs indicat pentru orice program de control al greutatii corporale.

INGREDIENTE: coaja de portocala, scortisoara, cuisoare, fenicul, pimenta, frunze de mure, piper de Jamaica, nucsoara, boboci florari de aloe vera, Gymnema sylvestre si musetel.

Forever Aloe Blossom Herbal Tea pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *