Aloe Activator

Aloe Activator
Aloe Activator

Aloe Activator este produsul Forever Living Products cu cea mai mare concentratie de gel stabilizat de aloe vera. Nu numai ca are cea mai mare concentratie de gel stabilizat de aloe vera din randul produselor Forever Living Products, dar Aloe Activator are cea mai mare concentratie de gel din randul tuturor produselor pe baza de aloe vera care exista la ora actuala in lume.

Aloe Activator ideal pentru ingrijirea zilnica a tenului

Aloe Activator are in compozitie pe langa gelul stabilizat de aloe vera si alantoina, care este un factor de regenerare celulara si de crestere. Aloe Activator este excelent pentru hidratare cu un continut bogat in enzime, polizaharide si aminoacizi. Din acest motiv este ideal a se folosi inainte de folosirea altui produs remarcabil pentru ingrijirea tenului, anume Facial Mask Powder, aducand un efect de hidratare, curatire si de refacere. Masca Facial Mask Powder este ideala pentru indepartarea celulelor moarte conferind tenului in acelasi timp un aspect luminos si intinerit.

Aloe Activator, 98% gel stabilizat pur de aloe vera

Aloe Activator se mai caracterizeaza printr-un pH echilibrat, usor spre acid (4,5), putandu-se aplica cu usurinta in jurul ochilor.

Aloe Activator poate fi folosit in mai multe scopuri, fiind foarte eficient pentru efectuarea unei curatiri profunde a pielii, pentru redarea unei senzatii de prospetime si pentru obtinerea unui efect astringent. Aloe Activator se foloseste impreuna cu un tampon de vata suficient imbibat cu produs.

*** Contine peste 98% gel stabilizat de Aloe vera
*** Exceptional agent de curatare si hidratare cutanata
*** Improspateaza pielea, redandu-i luminozitatea
*** Ideal in rutina zilnica de ingrijire a tenului

Mod de utilizare Aloe Activator:

  • Se va aplica pe zona dorita impreuna cu un tampon de vata;

Mod de prezentare Aloe Activator:

  • flacon 130 ml

Forever Aloe Activator pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *