25th Edition for Women

25th Edition for Women
25th Edition for Women

Parfumurile Forever

Ispititoare, îmbietoare, minutios elaborate, mirosuri proaspete, aromatice… Special create pentru Forever Living, 25th Edition for Men Cologne Spray si 25th Edition for Women Eau de Parfum ofera veritabila placere a unui subtil elixir.

25th Edition for Women

(alb, floral, bouquet)

Apa de parfum 25th Edition for Women – o combinatie proaspata si delicata – un buchet de flori albe care emana din petalele lor diafane caldura si feminitate, datorita esentelor lemnoase calde adãugate. Nota de vârf a buchetului subjugã prin mirosul seducator al florii de cactus si al îmbietoarei frezii galbene, punctat de accentul verde al frunzelor de iedera. Nota de mijloc este preluata de transparenta florilor albe printre care stralucesc acorduri de petale de trandafir, de iasomie, mãrgãritar si magnolie. Nota finala atinge apogeul acestei compozitii prin miresmele lemnului de cires, de mosc si de paciuli, invocând senzual feminitatea prin strãlucirea scânteietoare a unui parfum floral.
Lasa-te fermecata de aromele proaspete si ispititoare ale parfumurilor 25th Edition for Women Eau de Parfum! Create special pentru Forever Living de doi dintre cei mai renumiti parfumeuri francezi, aceste esente deosebite ofera veritabila placere a unui elixir subtil.

Mod de prezentare 25th Edition for Women:

  • Flacon spray a 50 ml.

Forever 25th Edition for Women pret:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *