Virtutile ingredientelor care compun Forever Fields of Greens

Cauza bolilor din ziua de astazi este, in principal, alimentatia, astazi mai mult ca oricand, trebuie sa facem fata stresului masiv, stresului alimentar- metabolic ,poluarea chimica ,umiditatea, frig, caldura. Stilul de viata modern, este definit de sedentarism, reprezinta un ucigator factor de stres, mai ales la nivel celular –metabolic.

Fields of Greens, Forever Living ne pune la dispozitie un produs care vine sa corecteze deficiente datorate alimentatiei de tip fast -food, fiind o sursa excelenta de numeroase elemente nutritive care se gasesc in plantele verzi pe care nu le consumam in mod obijnuit . Fields of Greens este obtinut pe cale naturala din plante atent selectionate , sanatoase si netratate chimic .

Fields of Greens contine pulberi obtinute din seminte de orz verde incoltit tanar,miere, pir,  grau, lucerna incoltite si ajunse in stadiul de maturare, toate aceste se gasesc intr-un amestec echilibrat in produs.

ORZUL  asigurand un continut de beta- caroten,enzime, aminoacizi, anti-oxidanti, minerale, proteine, vitamine.Contine si crom un mineral care ajuta insulina in reglarea metabolismului, proteinelor si a grasimilor.Este cea mai bogata sursa de enzime si clorofila, un oxidant foarte puternic , si combate in mod eficient efectele nocive ale radicalilor liberi, princioala cauza a imbatranirii si declansarii multor afectiuni.

LUCERNA este bogata in enzime, care stimuleaza digestia .Contine fitoestrogeni, bioflavonoide, amnoacizi, calciu, fosfor, fier ,magneziu.Are de patru ori mai multa vitamina C decat citricele, iar calciul pe care il contineeste usor absorbabil asimilabil de catre organism.Are efect puternic antioxidant , prevenind imbatranirea , reda elasticitate si suplete pielii.

GRAUL  este o sursa importanta de fibre alimentare, esentiale pentru buna functionare a tranzitului intestinal, precum si pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

Fields of Greens vine sa echilibreze tocmai aceste penurie de vitamine, minerale, antioxidanti deficitari in alimentatia noastra , oferind o solutie simpla la indemana omului ocupat .

Se administreaza 2-3 tablete pe zi inainte de masa cu 30 minute.