Virturile sucului de pierisici din Aloe Bits and Peaches

Piersicile, avand in vedere ca sunt foarte sarace in calorii, pot fi consumate chiar si de catre persoanele care sunt foarte preocupate de silueta lor. Piersicile sunt fructe cu proprietati energizante si hidratante, stimuland in acelasi timp pofta de mancare. Consumul de piersici regleaza activitatea ficatului si a intestinelor, daca veti consuma 3-4 din aceste fructe de dimineata, inlocuind micul dejun. Piersicile contin o cantitate mare de fibre, fiind recomandate a se consuma chiar si copiilor inca de la cele mai fragede varste. Suferinzii de guta, reumatism sau litiaza biliara se vor simti mai bine daca vor consuma regulat piersici, dar mai sunt recomandate si in cazul nevrozelor.

Despre consumul de piersici se apreciaza ca un fruct bine copt aduce ca aport trei patrimi din necesarul zilnic de vitamina C. Piersicile mai contin si vitamina A, E, B5 si B6, alaturi de minerale precum fosfor, magneziu, iod, zinc, seleniu si potasiu. Toate aceste elemente fac ca piersicile sa fie recomandate si pentru intarirea sistemului imunitar.

Datorita continului mare de carotenoide si antioxidanti, consumul de piersici poate preveni aparitia unor maladii precum cele cardiovasculare, cancerul, afectiuni oculare si a artritei.

Daca nu aveti la indemana fructe proaspete de piersici, se pot consuma sucuri din piersici, in mod normal chiar si proprietatile laxative ale lor pastrandu-se in sucuri. Pentru obtinerea unor efecte mai bune, se recomanda a se consuma sucul de piersici inainte de masa.

Forever Living Products imbina proprietatile gelului stabilizat de aloe vera, cu cele ale piersicilor rezultand in produs cu reale virtuti in pastrarea sanatatii, fiind foarte apreciat datorita gustului sau foarte placut atat de adulti cat si de copii. Aloe Bits and Peaches este un produs de top furnizand toate elementele nutritive de care aveti nevoie pentru a face fata provocarilor zilnice.