Sonya Volume Shampoo – Sampon volum aloe vera

Sonya Volume Shampoo:
– Protejează părul vopsit
– Conferă volum şi vigoare părului
– Curăţă conferind, în acelaşi timp, volum şi strălucire
– Echilibrează pH-ul scalpului

Când simţi că părul tău are nevoie de un plus de volum, soluţia este Sonya Volume Shampoo cu aloe vera şi lăptişor de matcă. Formula noastră exclusivă conferă părului volum şi strălucire.
Două dintre ingredientele cheie, Aloe Vera şi lăptişorul de matcă, conferă volum şi un aspect sănătos, puternic firului de păr. Sonya Volume Shampoo lasă părul sănătos şi strălucitor, fără a-l încărca. Şi, în plus, este ideal şi pentru părul vopsit.

Aloe vera ajută la hidratarea şi echilibrarea pH-ului scalpului. Lăptişorul de matcă este şi el hidratant, hrănitor pentru scalp şi combate uscăciunea ce poate conduce la apariţia mătreţei. Lăptişorul de matcă mai conţine antioxidanţi ce neutralizează radicalii liberi de la nivelul firului de păr şi ajută la refacerea părului distrus.

Alte ingrediente nutritive din Sonya Volume Shampoo includ:
– PEG 10 gliceride din floarea soarelui – acest compus derivat din uleiul de floarea soarelui lasă părul strălucitor şi produce o spumă abundentă, pentru o curăţare eficientă a părului.
– Proteine hidrolizate din grâu – menţin hidratarea, fortifică firul de păr, refac părul afectat de tratamente chimice.

Toată această abundenţă de ingrediente benefice nu lasă loc celor nocive. Sonya Volume Shampoo curăţă FARA PARABENI, propilenglicol, SLS şi SLES.

CONTINUT:
– Flacon: 355 ml

MOD DE UTILIZARE:
– Se aplică şamponul pe păr umezit şi se masează uşor pentru a determina formarea unei spume abundente, după care se clăteşte foarte bine. Se repetă la nevoie, apoi se aplică Sonya Volume Conditioner.

Pentru cele mai bune rezultate, puteţi folosi alternativ Sonya Hydrate Shampoo, respectiv Sonya Hydrate Conditioner. Se va evita contactul cu ochii. In cazul unui contact accidental cu ochii, aceştia se vor clăti foarte bine cu apă.

ÎNLĂTURAŢI SIGILIUL ÎNAINTE DE PRIMA UTILIZARE.
NU FOLOSIŢI PRODUSUL DACĂ SIGILIUL LIPSEŞTE SAU ESTE DETERIORAT.

Pret Sonya Volume Shampoo: 21.22 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever