Sonya Hydrate Shampoo – Sampon hidratant aloe vera

Sonya Hydrate Shampoo:
– Protejează părul vopsit
– Reglează echilibrul natural de hidratare al părului uscat
– Echilibrează pH-ul scalpului

Răsfăţaţi-vă părul cu Sonya Hydrate Shampoo – startul perfect pentru rutina zilnică de îngrijire a părului şi scalpului.
Acest şampon îmbogăţit cu factori de hidratare este realizat pe baza unei formule unice, ultra hidratante, care îţi lasă părul mătăsos şi rezistent, conferindu-i un plus de strălucire.
Aloe vera şi lăptişorul de matcă reglează echilibrul de hidratare al părului uscat, lăsându-l curat, strălucitor, sănătos şi uşor de coafat. Te vei îndrăgosti de parfumul său plăcut, iar părul tău va iubi hidratarea pe care i-o oferă. Este ideal şi pentru părul vopsit.
Aloe vera ajută la hidratarea şi echilibrarea scalpului. Lăptişorul de matcă este şi el hidratant, hrănitor pentru scalp şi combate uscăciunea ce poate conduce la apariţia mătreţei. Lăptişorul de matcă mai conţine antioxidanţi ce neutralizează radicalii liberi de la nivelul firului de păr şi ajută la refacerea părului distrus.

Alte ingrediente nutritive din Sonya Hydrate Shampoo includ:
– Pantenol – acest derivat de vitamina B5 hrăneşte scalpul, ameliorează aspectul firelor despicate şi conferă strălucire.
– PEG-10 gliceride din floarea soarelui – acest compus derivat din uleiul de floarea soarelui lasă părul strălucitor şi produce o spumă abundentă, pentru o curăţare eficientă a părului..

Esenţial la aceste produse este, faptul că NU conţin parabeni, propilenglicol, SLS şi SLES.

CONTINUT:
– Flacon: 355 ml

MOD DE UTILIZARE:
– Se aplică şamponul pe păr umezit şi se masează uşor pentru a determina formarea unei spume abundente, după care se clăteşte foarte bine. Se repetă la nevoie, apoi se aplică Sonya Hydrate Conditioner.
Pentru cele mai bune rezultate, puteţi folosi alternativ Sonya Volume Shampoo, respectiv Sonya Volume Conditioner. Se va evita contactul cu ochii. In cazul unui contact accidental cu ochii, aceştia se vor clăti foarte bine cu apă.

ÎNLĂTURAŢI SIGILIUL ÎNAINTE DE PRIMA UTILIZARE.
NU FOLOSIŢI PRODUSUL DACĂ SIGILIUL LIPSEŞTE SAU ESTE DETERIORAT.

Pret Sonya Hydrate Shampoo: 21.22 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever