Sonya Aloe Purifying Cleanser

Sonya Aloe Purifying Cleanser, este unul dintre cele mai remarcabile produse existente la ora actuala pe piata din Romania pentru curatarea tenului, a carui formula se bazeaza pe extracte de fructe si gel de aloe vera, fiind capabil sa elimne cu usurinta impuritatile si resturile de machiaj, fara a usca pielea. Daca veti alege sa folositi Sonya Skin Care, Sonya Aloe Purifying Cleanser este produsul cu care veti incepe sa  o folositi. In urma folosirii produsului Sonya Aloe Purifying Cleanser tenul va ramane curat, proaspat si catifelat. Pentru a intregi efectele acestui produs, dupa ce l-ati folosit va recomandam sa folositi si Sonya Aloe Refreshing Toner, un alt produs din trusa Sonya Skin Care.

Modul de utilizare al Sonya Aloe Purifying Cleanser:

  • Incepe si termina fiecare zi cu Sonya Aloe Purifying Cleanser. Produsul se va aplica pe varfurile degetelor, urmand ca apoi sa se distribuie pe intreaga suprafata in mod egal prin miscari fine de frictionare. Se va aplica Sonya Aloe Purifying Cleanser la nivelul fetei si gatului, iar excesul de produs aplicat se va sterge folosing o discheta demachianta. La sfarsit se va clati fata si gatul cu apa calduta

NU usuca pielea

Continut:

  • 177 ml

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever