Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream

Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream poseda o formula bazata pe extractul de scoarta de pin si gelul de aloe vera, fiind printre cele mai recente creatii Forever Living Products in ceea ce priveste linia de ingrijire a tenului numita Sonya Skincare. Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream este ideala pentru restabilirea in profunzime a nivelului hidratarii cutanate, mai bine ca orice alta crema existenta pe piata.

Motivul pentru care s-a folosit extractul de scoarta de pin in cadrul produsului Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream este ca acesta contine niste elemente naturale denumite OPCs (proantocianide oligomerice) avand importante proprietati antioxidante foarte des regasite in natura. Asadar, importanta prezentei extractului de pin este legata de combaterea actiunii radicalilor liberi, contribuind in paralel si la mentinerea nivelului colagenului cutanat. In prezent se considera de catre oamenii de stiinta ca ameliorarea actiunii produse de catre radicalii liberi, reprezinta una dintre cele mai eficiente metode de a incetini procesul de imbatranire a pielii. Pe langa extractul de scoarta de pin si gelul stabilizat de aloe vera prezente in Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream se mai regasesc si elemente hidratante de ultima generatie, ceramide, toate acestea contribuind la refacerea si mentinerea hidratarii la nivelul straturilor superficiale ale pielii. In acest fel, pielea isi recapata si mentine aspectul sau normal.

*** Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream realizeaza o hidratare exceptionala, inclusiv pentru cele mai deshidratate tenuri

*** Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream combate actiunea radicalilor liberi prin intermediul extractului de scoarta de pin

*** Sonya Aloe Deep Moisturizing Cream ajuta la mentinerea si refacerea tenului

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever