Sonya Aloe Balancing Cream

Sonya Aloe Balancing Cream va este oferita de catre Forever Living Products Romania pentru pastrarea nivelului optim de hidratare al pielii. Acest lucru se datoreaza formulei produsului ce are la baza aloe vera alaturi de agenti hidratanti si extracte cu efecte revitalizante. Sonya Aloe Balancing Cream se recomanda a se folosi dupa ce ati aplicat produsul Sonya Aloe Nourishing Serum, in scopul mentinerii unui ten mai suplu, catifelat si hidratat ca oricand.

Modul de utilizare:

  • Sonya Aloe Balancing Cream se va apliva seara s dimineata, dupa ce ati folosit in prealabil un alt produs din oferta Forever Living Products, anume Aloe Nourishing Serum. Ambalajul Sonya Aloe Balancing Cream contine un disc separator si o spatula pentru crema. Folositi spatula pentru a pune o cantitate mica din produs pe discul separator, urmand ca apoi sa se ia crema cu varful degetelor si sa se aplica pe ansamblul fata-gat-decolteu, masandu-se pana la absorbtia completa. Pentru indepartarea resturilor de crema de pe spatula si discul separator acestea se vor spala cu apa fierbinte si se vor sterge cu un prosop imediat dupa ce le-ati curatat, fiind astfel intretinute in mod corespunzator pentru urmatoarele folosiri.

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever