Relaxation Shower Gel

Relaxation Shower Gel te va ajuta sa te bucuri de un ritual cu adevarat profesionist de ingrijire a pielii, pentru ca formula sa calmanta si hranitoare ce are la baza gelul stabilizat de aloe vera, extracte de castravete si bergamota alaturi de uleiuri esentiale, il va transforma intr-un produs cu adevarat extraordinar pe care suntem incredintati ca il veti iubi.

Va recomandam sa il folositi impreuna cu lufa oferita de catre Forever Living Products Romania, si veti constata cum iute vor incepe grijile sa dispara. Proprietatile ce stau la baza acestui produs de catifelare, calmare si hidratare va vor rasfata pielea, aducandu-i in acelasi timp un parfum calmant. Folositi Relaxation Shower Gel pentru un inceput de zi extraordinar, sau pentru a termina o zi istovitoare pe deplin relaxati.

Relaxation Shower Gel contine:

  • Volum net 192 ml

Modul de utilizare:

  • Folositi Relaxation Shower Gel alaturi de o lufa sau de un burete, pentru o experienta de neuitat

*** Alaturi de lufa oferita de catre Forever Living Products Romania produsul ca aduce un plus de exfoliere

*** Relaxation Shower Gel contine uleiuri vegetale alaturi de gel stabilizat de aloe vera

*** Dupa baie, recomandam aplicarea unui alt produs de la Forever Living Products Romania, Relaxation Massage Lotion pentru a conferi o experienta Spa unica

Pret Relaxation Shower Gel: 20.12 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever