Relaxation Massage Lotion

Relaxation Massage Lotion se bazeaza pe o formula exceptionala ce combina proprietatile regenerante si calmante oferite de catre aloe vera, cu cele ale extractelor de fructe si ceai alb, din care a rezultat o lotiune emolienta folosita pentru masaj ce poseda o textura non-grasa, conceputa pentru a se folosi dupa baie sau dupa dus, impreuna cu Relaxation Shower Gel si Relaxation Bath Salts.

Alaturi de gelul stabilizat de aloe vera cunoscut inca din antichitate pentru proprietatile sale hidratante si calmante, Forever Living Products a adaugat extracte de ceai alb, alaturi de lavanda. Motivele pentru care au fost adaugate lavanda si extractul de ceai alb sunt sunt simple: prima este ideala pentru relaxare, in vreme ce a doua aduce lotiunii Relaxation Massage Lotion o aroma revigoranta si proaspata. Formula produsului Relaxation Massage Lotion este completata de catre uleiul esential obtinut din muguri de bergamota si extractul de castravete.

Relaxation Massage Lotion oferit de catre Forever Living Products Romania reprezinta un mod ideal pentru incheierea unei zile solicitante si aglomerate. Cu un mic efort ce consta in a aplica lotiunea pe piele si efectuarea unui masaj, toate grijile de peste zi vor disparea ca prin minune.

Continutul produsului:

  • 192 ml

Modul de folosire al produsului:

  • Dupa dus sau dupa imbaiere cu Relaxation Shower Gel si Relaxation Bath Salts, uscati pielea cu un prosop moale, lasand-o usor umeda. Apoi aplicati Relaxation Massage Lotion si masati pana cand intreaga cantitate este complet absorbita in piele

*** Relaxation Massage Lotion este folosita efectul sau calmant si regenerant pentru piele

*** Relaxation Massage Lotion contine extract de ceai alb, lavanda, uleiuri esentiale si in primul rand gel stabilizat de aloe vera

*** Folositi Relaxation Massage Lotion dupa ce in prealabil ati folosit Relaxation Shower Gel si Relaxation Bath Salts

Pret Relaxation Massage Lotion: 22.77 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever