Relaxation Bath Salts

Relaxation Bath Salts te va ajuta ca grijile tale cotidiene sa ramana in urma, si vei avea parte de o experienta spa unica datorita combinatiei dintre sarurile extrase din Marea Moarta, alaturi de uleiuri esentiale si lavanda.

Mai multe efecte terapeutice legate de sarurile extrase din Marea Moarta erau cunoscute inca din vremea Egiptului Antic, de aceea oameni de pretutindeni obisnuiau sa vina la Marea Moarta. Cele mai cunoscute beneficii ale sarurilor de la Marea Moarta sunt legate de rehidratarea si calmarea pielii.

Lavanda, o alta componenta importanta a produsului Relaxation Bath Salts are proprietati calmante si aromaterapeutice. In aromaterapie lavanda a fost folosita intens in tratarea tulburarilor de somn dar si pentru relaxare.

Sarurile de la Marea Moarta alaturi de lavanda sunt doua ingrediente combinate de catre Forever Living Products in Relaxation Bath Salts pentru a rezulta unul dintre cele mai relaxante elixiruri de baie existente la ora actuala pe piata. Avet inevoie nu numai doua linguri de sare de baie pentru a beneficia de o experienta relaxanta si calmante de neuitat.

Relaxation Bath Salts contine:

  • Masa neta 350 grame

Modul de utilizare al produsului:

  • Nu este nevoie decat de doua linguri din Relaxation Bath Salts adaugate in apa calda. Pentru rezultate excelente asteptati pana cand acestea se dizolva complet, si amestecati daca este nevoie

*** Relaxation Bath Salts are la baza sarurile de la Marea Moarta, foarte cunoscute si apreciate pentru proprietatile lor

*** Combinatia dintre lavanda si uleiuri esentiale a avut rezultate benefice in aromaterapie pentru tratarea tulburarilor de somn dar si pentru relaxare

*** Folositi doar doua linguri de saruri de baie pentru a avea parte de o experienta relaxanta si calmanta de neuitat

Pret Forever Relaxation Bath Salts: 24.32 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever