Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii »

Recovering Night Creme

Intretineti-va tenul cu Recovering Night Creme

          Recovering Nigth Creme, parte a trusei de intretinere Aloe Fleur de Jouvence, are o formula ce contine mai multi agenti de hidratare, aloe vera sau polizaharide. Recovering Nigth Creme contribuie la intretinerea tenului in numeroase feluri, printre care si împiedicare pierderii apei regasita in țesuturile pielii. Ingredientele regasite in Recovering Night Creme se afla într-un echilibru perfect, iar dintre aceste ingrediente valoroase regasim uleiul de jojoba, germeni de grau cu un conținut bogat de gliceride, dar si ulei de sâmburi de caise. Dar acestea nu sunt singurele ingrediente valoroase, lista continua cu colagen solubil si elastina hidrolizata, care contribuie impreuna la estomparea ridurilor, păstrarea structurii dermice si ameliorarea frecventei de apariție semnelor de îmbătrânire. Recovering Night Creme folosește si numeroși agenti de înfrumusețare speciali obținuți din ingrediente vegetale impreuna cu produse apicole, rezultând astfel un produs cu adevărat special, capabil sa satisfaca cele mai exigente asteptari.

          Recovering Night Creme va contribui din plin la revigorarea tenului si la conferirea unei înfățișari elegante datorita agenților de hidratare regăsiți in produs. Recovering Night Creme devine astfel o parte importanta a ritualului de îngrijire de seara in vederea refacerii tenului pe tot parcursul nopții, tenul căpătând astfel un aspect întinerit, neted, elastic, catifelat și strălucitor. Pentru ca vorbim de o crema fina si onctoasa, Recovering Night Creme va restabili nivelul optim al hidratării tenului, refacerea elasticității si supletii tenului si atenuarea ridurilor.

Conţinutul produsului:

  • Recovering Night Creme conține 56 de grame

Model de folosire al produsului:

  • Crema se va aplica in zona fetei si gatului cu vârfurile degetelor, într-un strat subțire, făcând un masaj fin pana cand este complet absorbita in piele.

 

PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
36.58 Euro
31.10 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

*** TRANSPORT GRATUIT

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

- TRANSPORT GRATUIT
- MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>