Recovering Night Creme

Recovering Night Creme
Recovering Night Creme

Recovering Nigth Creme (crema de noapte pe baza de aloe vera), este  o parte importanta a programului Aloe Fleur de Jouvence, pentru ca in continutul sau se regasesc agenti de hidratare si polizaharide, care impreuna contribuie la impiedicarea pierderii apei din tesuturi. Lipidele naturale, dintre care se pot mentiona gliceridele aflate in germenii de grau, uleiul de jojoba si in uleiul din miez de sambure de caise, realizeaza un raport de echilibru intre apa si grasimile aflate in compozitia prousului. In Recovering Nigth Creme se regasesc colagen solubil si elastina hidrolizata care au un rol important in pastrarea structurii dermice, contribuind in acelasi timp la estomparea ridurilor si la incetinirea frecventei de aparitie a semnelor ce arata trecerea anilor. Recovering Nigth Creme mai contine diversi agenti speciali de infrumusetare, ce au la baza diverse extracte vegetale alaturi de produse apicole.

Recovering Night Creme hidrateaza tenul

Recovering Nigth Creme contine numerosi factori de hidratare care contribuie la inviorarea tenului, conferindu-i in acelasi timp o noua infatisare. Recovering Nigth Creme este conceput pentru ingrijirea de seara, pentru refacerea tenului pe toata durata noptii, iar prin folosirea produsului tenul va capata un aspect intinerit, neted, catifelat si elastic. Pentru ca este o crema fina si onctuosa, Recovering Nigth Creme va contribui vizibil la reducerea ridurilor, redand in acelasi timp elasticitatea, supletea si nivelul de hidratare al tenului.

*** Crema de noapte cu textura onctuoasa, bogata, fina
*** Contine vitaminele A, C, E si provitamina B5
*** Lipidele din compozitia sa contribuie la protejarea tenului si refacerea sa pe durata somnului de noapte

Mod de utilizare Recovering Night Creme:

  • Crema se etaleaza uniform cu ajutorul degetelor – in strat subtire – la nivelul fetei si partilor antero-laterale ale gatului

Mod de prezentare Recovering Night Creme:

  • 57 grame

Forever Recovering Night Creme pret:

Reducere 15%

  • Reducerea este valabila de la prima comanda;
  • Fara costuri sau alte obligatii;
  • Posibilitatea de a efectua comenzi on-line 24/24;
  • Comanda minima 25 EURO + TVA;
  • Pentru a obtine reducerea de 15% nu trebuie decat sa va faceti un cont pe site-ul companiei FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA (click pe imaginea de mai jos):

Inscriere Forever Living
Inscriere Forever Living