Primavara – anotimpul oportunitatilor pentru hidratarea tenului

Primavara este momentul potrivit pentru a renunta la regimul de ingrijire specific anotimpului rece.

Ştim cu totii ca iarna tenul este agresat de ger si temperaturi scazute, iar parul are de suferit din cauza faptului ca este ascuns sub caciuli care nu-i permit sa respire. Acesta este motivul pentru care primavara avem nevoie ca de aer de un regim revitalizant pentru ten si par, regim de ingrijire care, in final, ne va revitaliza si sufletul, ajutandu-ne saintampinam noul anotimp cu mai multa energie.

ULTRA-HIDRATARE

Sonya Hydrate Shampoo este perfect pentru a incepe regimul de ingrijire a podoabei tale capilare. Formula sa pe baza de Aloe vera si laptisor de matca ajuta la refacerea nivelului optim de hidratare a firului de par si la echilibrarea pH-ului scalpului. Totodata, laptisorul de matca este bogat in antioxidanti care neutralizeaza radicalii liberi si ajuta la refacerea parului deteriorat. În plus, pantenolul, un derivat al vitaminei B5, reduce aspectul de varfuri despicate si confera stralucire. Continua regimul de ingrijire a parului cu Sonya Hydrate Conditioner, ideal pentru parul fragilizat de iarna. Parul tau  va fi, cat ai spune Sonya, mai stralucitor, mai fin si mai usor de coafat. Ce alt mod mai placut de a intampina primavara ai putea gasi?

FLOAREA TINERETII

Dupa o iarna grea, tenul tau este insetat si are mare nevoie de ingrijire speciala. Aloe Fleur de Jouvence este tratamentul complet de revitalizare, hidratare si ingrijire a tenului. Tenul tau va fi mai proaspat, mai tanar si mai stralucitor, totul datorita programului care iti va dezvalui floarea tineretii – o floare cu care se va face primavara!

Traditie: Intelepciunea desprinsa din experienta de veacuri si principiile stiintifice ale dermatologiei moderne au stat la baza conceperii acestui program, iar Forever Living Products nu a lasat loc de compromis, investind substantial in cercetare pentru realizarea acestor excelente produse.

RIO

Încearca un machiaj diafan si proaspat in culorile trusei Sonya Mini Palette RIO, pentru un look desprins de pe plaja Copacabana.

Avantaj: Cu o astfel de trusa ai oricand in geanta tot ce este necesar pentru machiajul ochilor, al obrajilor si al buzelor.