Nutrienti importanti pentru protejarea vederii

Produsul Forever Vision este indicat pentru mentinerea sanatatii ochilor si pastrearea acuitatii vizuale inclusiv pe cea nocturna, atat persoanelor care deja au inceput sa simta efectele degenerarii maculare produsa de imbatranire, celor care sufera de diabet, dar si celor care doresc sa-si pastreze sanatatea ochilor. Ar trebui sa nu lipsesca din spectrul alimentar al omului, stresat, care traieste in zone poluate, deoarece ne aduce cantitati importante de:

    • Vitamina A – absolut esentiala pentru procesele vederii;
    • Vitaminele C si E – antioxidanti care protejeaza retina de efectele radicalilor liberi;
    • Extract de afine negre – foarte bogat in antioxidanti, ca fiind eficienti pentru o buna vedere , si mai ales vedera nocturna;

  • Astaxantina naturala, extrasa din microalge-un component valoros al suplimentului FOREVER VISION, cu atat mai mult cu cat putine surse alimentare ne asigura un aport semnificativ din acest antioxidant extrem de important pentru sanatatea ochilor;
  • Resveratrol –este un antioxidant implicat in procese fiziologice si al carei efect fiind de anti-imbatranire;
  • Cisteina- aminoacid esential in sistemele de protectie impotriva radicalilor liberi, acest suplimentne asigura si performanta vederii prin cresterea acuitatii vizuale.Doua tablete de Forever Vision pe zi vor fi un ajutor pretios in mentinerea vederii timp indelungat, prevenind degradarea structurilor atat de sensibile ale ochilor si a creierului.

Sanatatea ochilor este foarte importanta pentru ca are o componenta fizico-chimica esentiala legata de structura retinei, de fapt noi vedem cu creierul. Este foarte important sa sustinem atat sanatatea ochiilor, ca parte periferica cat si sanatatea creierului, ca parte centrala a analizatorului optic. Daca una dintre ele nu functioneaza bine, vederea ne este afectata.

Tulburarile de vedere influienteaza negativ activitatile noastre, motiv pentru care sanatatea ochiilor reprezinta un factor esential pentru o viata de calitate.

Ochii sanatosi apartin unui organism sanatos , in care ficatul filtreaza bine toxinele , iar rinichiul efectueaza o buna eliminare a lor. Purificarea organismului influenteaza sanatatea ochilor si contribuie la cresterea performantelor vizuale.