Nu iti lua vacanta de la succes

Mulţi dintre partenerii Forever Living Products aleg să transforme vacanţa într-un start pe drumul spre noi reuşite. Cum poate fi această perioadă un succes pentru afacerea ta? Iată câteva sfaturi care te pot ajuta în acest sens.

Pe perioada vacanţei de vară mulţi studenţi caută un job part-time. Iar acest lucru poate fi o oportunitate pentru tine. De ce să se angajeze la o terasă pe malul mării, cu un program istovitor, când îşi pot începe propria afacere alături de Forever LivingProducts şi îşi pot asigura, astfel, un venit constant pe toată perioada anului, fără ca asta să le afecteze studiile?

În lunile de vară, multe persoane care muncesc în afara ţării revin în România pentru a petrece timp alături de cei dragi. Este momentul perfect să organizezi întâlniri de prezentare a oportunităţii Forever, cu atât mai mult cu cât este una globală şi oricine îşi poate dezvolta propria afacere şi în afara graniţelor.

În fiecare vacanţă, mulţi dintre noi ne vizităm rudele din alte oraşe şi ne revedem prieteni dragi. Profită de această ocazie, reuniţi-vă cu un FAB rece în faţă şi prezintă-le afacerea Forever. Investeşte câteva ore din vacanţa ta şi îţi vei dezvolta echipa.

Călătoriile pe distanţe lungi cu mijloace de transport în comun reprezintă ocazia perfectă să intri în contact cu oameni noi. Dacă vrei mai multe informaţii pe această temă, îţi recomandăm să citeşti cartea „Prezentarea de 45 de secunde”. Petreci timpul la piscină sau la plajă, la malul mării? Nu uita să iei cu tine produsele Forever necesare în astfel de situaţii. Profită şi oferă-le celor din jurul tău, ca să poată experimenta „pe propria piele” calităţile acestora. Nu uita să pui în geanta de plajă şi câteva mostre, pliante şi cărţi de vizită. Eşti nevoit să iei laptopul cu tine la plajă? Este un moment excelent pentru a-ţi dezvolta afacerea şi în mediul online. Un blog, un cont pe reţelele de socializare, un newsletter pentru echipa ta sunt doar câteva dintre variantele care îţi vor ţine afacerea în mişcare. Pentru şi mai multe detalii despre mediul online, îţi recomandăm să citeşti „Strategii Online”, disponibilă în centrele de distribuţie.

Îţi plac drumeţiile pe munte? Cu siguranţă vei întâlni persoane care au nevoie de Aloe Heat Lotion. Le vei face o bucurie şi, cu această ocazie, le vei putea prezenta şi alte produse Forever. Indiferent de destinaţia pe care o alegi, nu uita acasă produsele tale favorite Forever. Cu siguranţă vei atrage atenţia asupra ta prin felul în care arăţi, te simţi, zâmbeşti. Tu eşti cea mai bună reclamă pentru afacerea ta. Eşti un produs al produselor. Profită de fiecare moment de relaxare şi investeşte în dezvoltarea strategiilor pentru următoarea perioadă. Citeşte cărţi, bloguri şi materiale despre vânzări, motivaţie şi dezvoltare personală.

Nu în ultimul rând, profită de vacanţă şi ţine legătura cu echipa ta. Chiar dacă eşti departe fizic, ei nu vor simţi, câtă vreme vei comunica cu ei şi îi vei încuraja. Acum comunicarea este mult mai accesibilă – apel telefonic, apel video, sms, e-mail, reţele de socializare etc.