Laptisorul de matca si beneficiile sale

Laptisorul de matca este unul dintre cele mai complexe alimente, cu un continut ridicat de vitamine. Calitatile laptisorului de matca confirma faptul ca este un super aliment, care nu trebuie sa lipseasca din casele noastre, mai ales in conditiile in care stilul de viata este caracterizat de stres, oboseala si surmenaj.Laptisorul de matca este o substanta produsa de albinele tinere este bogat in nutrienti indispensabili organismului, ce il transforma intr-un stimulent biologic cu actiune regeneratoare asupra organismului.

Laptisorul de matca contine cei 8 aminoacizi esentiali pentru adulti, este extrem de bogat in proteine cu inalta valoare biologica, mai contine vitaminele A,C,E si vitamina D, complexul de vitamina B5 esential in metabolismul proteinelor, lipidelor, carbohidratilor precum si in biosinteza anumitor hormoni.

ROYAL  JELLY este bogat in minerale (calciu, cupru, fier, fosfor, siliciu) este unul din putinele alimente care ne aduc siliciu, extrem de important pentru sistemul osos, dar si pentru construirea citoscheletului, inclusiv cel al neuronilor. Siliciul este esential pentru regenerarea celulara si rezistenta celulei la radiatii radioactive. Este un aliment viu, deoarece contine enzime active, unul dintre cele mai complete  si complexe alimente, oferind organismului mai multi nutrienti esentiali  decat multe alte alimente.

Laptisorul de matca este o sursa de acetilcolina, substanta care permite transmisia influxului nervos intre neuroni, cea ce il recomanda pentru prevenirea maladiei Alzheimar(cei care sufera de aceasta boala au un nivel scazut de acetilcolina). Royal Jelly este un tonic general, cu efect regenerator asupra organismului, fiind de ajutor in astenie, in refacerea dupa boala sau dupa o interventie chirurgicala, in perioadele de efort  fizic si intelectual intens, in cazuri de anxietate si depresie.Pe linga efectul antibiotic , laptisorul de matca are proprietati antivirale si antiinfectioase, ajutand la intarirea sistemului imunitar.

Forever Royal Jelly se remarca prin aceea ca, imediat dupa colectare din stupi, laptisorul de matca este rapid congelat, se elimina o parte din apa, in felul acesta concentrandu-se vitaminele, mineralele, enzimele, aminoacizi si celelalte componente. Datorita acestui mod de prelucrarea, laptisorul de matca din compozitia produsului ramane in stare naturala.