Importanta propolisului in medicina traditionala

Propolisul este o substanta de protectie, produsa si folosita de albine pentru a-si mentine stupul curat. Propolisul extrem de eficient asigura in interiorul stupului o ambianta mult mai sterila, oferind protectia stupului impotriva unor agenti patogeni. Propolisul este cel mai puternic antibiotic si se utilizeaza de mai bine de 5.000 ani pentru mentinerea sanatatii.

Forever Living Products ofera produse apicole 100% naturale, cu valoare nutritiva ridicata. Forever Bee Propolis  este un supliment alimentar rezultat din materia prima recoltata din stupii de albine, fiind considerat un excelent stimulent al sistemului imunitar. Forever Bee Propolis  contine 22 aminoacizi, complexul vitaminelor B si este imbogatit cu laptisor de matca, devenind astfel un puternic  stimulent natural, cu spectrul larg.

Continut:

–          flavone (substante incluse in lantul enzimatic de oxido- reducere)

–          flavonoli  cu efect antibiotic si antifungic

–          antivirali naturali

–          oligoelemente: fier, zinc, cupru, mangan, crom.

Microelementele continute in produsele apicole au fost descoperite ca fiind indispensabile mai bunei functionari a organismului uman. Propolisul are o actiune puternica antialgica, este cicatrizant, antioxidant si prezinta o actiune antimicrobiana.

In perioada rece , se recomanda acest supliment mai ales pentru intarirea sistemului imunitar si prevenirea formelor severe de boli respiratorii, a racelilor si gripelor. Propolisul este indicat si in efort fizic si mental.

Administrare:  Se ia in functie de afectiune, tabletele se recomanda cu 30 minute inainte de mese, din 6 in 6 ore.

Flaconul  contine 60 de tablete a 500 mg propolis de albine.