Forever Lycium Plus un supliment perfect in orice anotimp

Forever Lycium Plus contine radacina de lemn dulce utilizata de mii de ani datorita beneficiilor sale pentru sanatate, conferite de amestecul unic de substantedin compozitia sa, intre care se regasesc 10 antioxidanti .Lemnul dulce potenteaza actiunea componentelor din goji, celor doua plante actionand sinergic.Astfel, prin combinarea lor, Forever Living Products a creat una din cele mai redutabile asocieri.Extractul de Lycium dovedesc efectul puternic antioxidant al acestuia, si de asemenea arata eficienta lui in combaterea efectelor secundare ale chimioterapiei si raioterapiei. Arbustul de Lycium provine din Asia de Nord, fructele lui sunt de culoare rosie – portocaliu si contin cantitati mari de beta –caroten, aminoacizi, polizaharide, vitamine si proteine. Lycium are proprietatea de a reduce consinderabil semnele senilitati, impiedica procesul de imbatranire, creste acuitatea vizuala si imbunatateste functiile sexuale. In China acest remediu a fost folosit inca de acum 2000 de ani datorita efectelor benefice de a imbunatati si prelungi viata sau chiar in tratamente topice (degeraturi, inflamatii).

Forever Lycium Plus combina toate calitatile exceptionale ale Lyciumului cu extractul flavonoidic din lemnul dulce. Lemnul dulce este unul din cele mai utilizate plante ale medicinei  populare chineze si constituie baza numerosilor oameni de stiinta. Articolele lor de specialitate atesta prezenta lemnului dulce de peste 150 de componente chimice cu efect foarte puternic asupra sanatatii.

Lemnul dulce asa cum este produs in general el contine, pe langa alte componente active, si acid gliciriziniccare utilizat pe o perioada mai indelungata poate creste riscul de hipertensiune arteriala. Cercetatori  firmei Forever Living Products au brevetat, insa un extract  flavonoidic din lemn dulce care contine glicrizina, decei nu prezinta nici un fel de efecte secundare negative, pastrandu-si in schimb toate proprietatile curative. Aceste bio-flavonoide din lemnul dulce prezinta in afara de efectul antioxidant si antihepatotoxic, si efecte cardiovasculare, antiinflamatorii si detoxifiante .

Forever Lycium Plus are componente ce intra in compozita acestui produs si au urmatoarele propritati:

  • Este tonic mental, imbunatateste capacitatile mentale: atentia si memoria
  • Maresc acuitatea vizuala;
  • Inlatura oboseala si stresul;
  • Reduc timpul necesar odihnei fara efecte secundare si fara sa supra solicite organismul;
  • Utile in astenia varstnicilor, pentru persoane cu ritm de viata stresant sau covalescenta;
  • Previn imbatrinirea precoce si degenerarea celulara

Se administreaza 1 tableta pe zi in cura normala, pentru afectiuni mai grave pana la 6 tablete zilnic in trei reprize, inainte cu 30 de minute inainte de masa.