Forever Kids – pentru copii sanatosi

Atunci cand alearga liberi, se joaca in voie, exploreaza universul si au energie sa zambeasca, copiii sunt cei mai fericiti. In familia Forever, copiii cresc armonios si sunt mereu protejati. Cu Forever Kids, rezervor bogat de nutrienti ideali pentru o crestere armonioasa si energie din plin, copilul este pregatit si se poate bucura la maximum de toate experientele incredibile pe care le parcurge in educatia lui.

Un produs natural pentru copii Forever Kids

Dupa o vacanta lunga, plina de aventuri distractive si calatorii, ai spune ca prichindelul tau este pregatit sa se intoarca pe bancile scolii cu forte proaspete. Experienta multor parinti ne arata ca lucrurile nu stau intotdeauna asa. Nostalgia terminarii vacantei, povara reintoarcerii la scoala si toata energia cheltuita in vacanta isi fac din plin resimtite prezenta si pun presiune pe organismul copilului. Apar starile de oboseala, carentele de vitamine cauzate de lipsa poftei de mancare, imbolnavirile dese etc.

De ce Forever Kids?

Forever Kids ofera copiilor substantele nutritive de care au nevoie zi de zi. Amuzante si delicioase, aceste tablete asigura atat adultilor, cat si copiilor de peste doi ani necesarul de vitamine si minerale vitale, precum si de fitonutrienti care de multe ori lipsesc din dieta zilnica.

Fructele si legumele din care sunt realizate drajeurile sunt supuse unui proces de liofilizare, cel mai eficient si cel mai scump proces care permite pastrarea matricei naturale a fructelor si legumelor, si, in special, pastrarea activa a enzimelor. Rezultatul este o multivitamina masticabila cu gust delicios, o completare a seriei de suplimente nutritive oferite de Forever Living Products.

Ce ingrediente contine?

Am adunat tot ce-i mai bun din natura si am selectat si combinat cu grija cei mai buni nutrienti de care are nevoie copilul in procesul de crestere si dezvoltare. Asa a luat nastere amestecul brevetat exceptional care compune fiecare tableta din cele 120 care se regasesc in flaconul de Forever Kids.

Nu utilizam zahar, aspartam, coloranti sau conservanti artificiali, iar fitonutrientii folositi sunt obtinuti din legume si fructe cu valoare nutritiva ridicata – morcovi, sfecla, broccoli, spanac, afine, mere, merisoare, rosii si capsuni – alimente cu continut nutritional inalt, provenite din cele mai sigure surse. Formula Forever Kids a fost imbogatita si cu fier, deoarece a devenit covarsitoare importanta lui pentru un sistem imunitar puternic, dar si pentru dezvoltarea cognitiva a celor mici. Studii recente au dezvaluit ca acest element este deficient in dieta multora dintre prichindeii nostri si ca, in cantitati suficiente, el contribuie la o buna stare generala de sanatate.

Reinceperea scolii este un prilej de voie buna si entuziasm. Un copil sanatos, mereu in forma, activ, cu un organism puternic, este mult mai dornic sa invete lucruri noi, sa fie atent la ore si sa transforme scoala intr-una dintre cele mai frumoase experiente ale copilariei. Acesta este, de fapt, copilul pe care il crestem sanatos si puternic in familia Forever.