Forever Freedom2Go

Ingredientul principal este gelul stabilizat de aloe vera, la care se adauga cateva ingrediente ce fac din acest produs unul ideal pentru imbunatatirea starii generale de sanatate. Glucozamina si condroitina sunt cunoscute pentru ca mentin buna functionare a articulatiilor, iar un alt ingredient, metil-sulfonil-metanul mentine integritatea tesuturilor conjunctive si contribuie la functionarea corespunzatoare a articulatiilor.
Forever Freedom2Go™ contine glucozamina, condroitina, MSM (metil-sulfonil-metan) si suc dulce de rodie bogat in antioxidanti, alaturi de binefacatoarele ingrediente prezente in formula noastra brevetata de gel stabilizat de Aloe vera. Sulfatul de glucozamina si sulfatul de condroitina sunt doua substante proprii organismului, cu rol demonstrat pentru mentinerea mobilitatii si functionarii corespunzatoare a articulatiilor. Metilsulfonil-metanul (MSM) constituie o sursa primara de sulf biodisponibil de care organismul are nevoie pentru mentinerea integritatii tesuturilor conjunctive si buna functionare a articulatiilor.

Glucozamina, condroitina si MSM-ul contribuie la constituirea primei linii de aparare ce consolideaza articulatiile. Acestor ingrediente li s-a adaugat suc dulce de rodie, bogat in antioxidanti (contine o cantitate mai mare de polifenoli antioxidanti decat vinul rosu, ceaiul verde sau afinele negre) si, astfel, s-a obtinut o bautura delicioasa, o combinatie de mare succes! Este important de amintit ca fiecare doza pentru consum zilnic este ambalata intr-un plic practic si comod, usor de transportat si usor de folosit. Deschide-l acum si savureaza binefacatoarea bautura Forever Freedom2Go™!

Daca in plic ramane cantitate neconsumata pe parcursul unei zile, aceasta trebuie pastrata la frigider si consumata in decurs de 24 de ore de la deschidere.

MOD DE UTILIZARE:

  • A se agita energic inainte de utilizare.
  • Continutul unui plic se va administra in 1-2 prize pe parcursul unei zile, preferabil inainte de mese.
  • Cantitatea ramasa neconsumata dupa deschidere se va pastra la frigider.
  • Aceasta cantitate va fi consumata in decurs de 24 de ore, pentru obtinerea unor rezultate optime.
  • A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.

Continut:

  • 30 plicuri a 88,7 ml fiecare.

*** Contine glucozamina, condroitina si MSM
*** Delicios gust de rodie
*** Ambalaj practic, sub forma de plic, usor de transportat si usor de folosit

Pret Forever Freedom2Go: 100.55 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever