Forever Aloe2Go

Forever Aloe2Go cu siguranta apreciati calitatile produsului Aloe Vera Gel, precum si dulceata, gustul placut, valorile CARO din Pomesteen Power (din rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si extract din seminte de struguri)!
Forever Living Products a selectat tot ce este mai valoros in aceste produse, realizand o bautura convenabila ambalata, oricand la indemana. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricand: la birou, la drum, in masina. Luati un plic, rupeti-l in locul indicat si va veti bucura de beneficiile celor doua bauturi nutritive.
Forever Aloe2Go furnizeaza un plus de energie si un gust delicios, asigurand organismului carbohidrati complecsi. Combinand aroma dulce, racoritoare a mangostanului (supranumit “regele fructelor” pentru gustul deosebit de rafinat) cu Aloe Vera Gel, am creat un cocktail antioxidant de ultima generatie. Sistem imunitar nu va sti de ce este mereu in forma! Doar voi veti cunoaste secretul!

Rodia contine mai multi antioxidanti decat afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul, este fructul cu cel mai ridicat continut de xantone. Exista studii care au aratat superioritatea xantonelor fata de vitaminele C si E in privinta stimularii sistemului imunitar. Gelul Aloe Vera contribuie in mod natural la consolidarea functiei imunitare datorita compozitiei sale, bogate in polizaharide si alte substante imunostabilizatoare. Cunoscand aceste informatii si avand la indemana acest preparat delicios – intr-un ambalaj atat de practic – fiti atenti, niciodata sa nu vi se epuizeze rezerva de Forever Aloe2Go!

CONTINUT:

  • 30 plicuri a 88,7 ml fiecare

ADMINISTRARE:

  • A se agita inainte de folosire.
  • A se deschide doar in locul indicat.
  • A se consuma continutul plicului in una sau doua portii zilnice, preferabil inaintea meselor. Cantitatea ramasa neutilizata sa va pastra la frigider si se va consuma in decurs de 24 de ore, in vederea obtinerii unor rezultate optime. A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.

Pret Forever Aloe2Go: 78.64 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever