Aloe Vera Gel, mai cunoscut sub denumirea de gelul de aloe vera este inconfundabil datorita proprietatilor sale binecunoscute in lume si in Romania si efectelor sale miraculoase Mai multe detalii ยป

Forever Aloe2Go

forever-aloe2go_medie

Forever Aloe2Go cu siguranta apreciati calitatile produsului Aloe Vera Gel, precum si dulceata, gustul placut, valorile CARO din Pomsteen Power (din rodii, pere, mangostan, zmeura, mure, afine si extract din seminte de struguri)!
Forever Living Products a selectat tot ce este mai valoros in aceste produse, realizand o bautura convenabila ambalata, oricand la indemana. Forever Aloe2Go poate fi consumat oriunde si oricand: la birou, la drum, in masina. Luati un plic, rupeti-l in locul indicat si va veti bucura de beneficiile celor doua bauturi nutritive.
Forever Aloe2Go furnizeaza un plus de energie si un gust delicios, asigurand organismului carbohidrati complecsi. Combinand aroma dulce, racoritoare a mangostanului (supranumit “regele fructelor” pentru gustul deosebit de rafinat) cu Aloe Vera Gel, am creat un cocktail antioxidant de ultima generatie. Sistem imunitar nu va sti de ce este mereu in forma! Doar voi veti cunoaste secretul!

Rodia contine mai multi antioxidanti decat afinele, ceaiul verde sau vinul, iar mangostanul, este fructul cu cel mai ridicat continut de xantone. Exista studii care au aratat superioritatea xantonelor fata de vitaminele C si E in privinta stimularii sistemului imunitar. Gelul Aloe Vera contribuie in mod natural la consolidarea functiei imunitare datorita compozitiei sale, bogate in polizaharide si alte substante imunostabilizatoare. Cunoscand aceste informatii si avand la indemana acest preparat delicios – intr-un ambalaj atat de practic – fiti atenti, niciodata sa nu vi se epuizeze rezerva de Forever Aloe2Go!

CONTINUT:

  • 30 plicuri a 88,7 ml fiecare

ADMINISTRARE:

  • A se agita inainte de folosire.
  • A se deschide doar in locul indicat.
  • A se consuma continutul plicului in una sau doua portii zilnice, preferabil inaintea meselor. Cantitatea ramasa neutilizata sa va pastra la frigider si se va consuma in decurs de 24 de ore, in vederea obtinerii unor rezultate optime. A nu se consuma produsul daca ambalajul prezinta deteriorari.
PRET CONSUMATOR
PRET DISTRIBUITOR (REDUS CU 15%)
89.47 Euro
76.05 Euro
*** Pretul de vanzare este pentru aceia dintre dumneavoastra care nu vor sa-si procure o legitimatie de consumator, oricum GRATUITA, altfel spus consumatori ocazionali.

*** TRANSPORT GRATUIT

PRETUL DE DISTRIBUITOR (cu 15% mai mic decat pretul de consumator) este pentru aceia dintre dumneavoastra care FAC O COMANDA DE MINIM 50 EURO + TVA, si care aleg sa-si procure o LEGITIMATIE DE CONSUMATOR (GRATUITA), in felul acesta beneficiind de urmatoarele avantaje:

- reducerea de 15% este valabila PE VIATA;- pot recomanda si altora produsele Forever, fiind recompensati de catre firma Forever Living Products Romania cu bani;
- devenind consumatori fideli pot beneficia de reduceri de pana la 36%;
- pot comanda DIRECT LA FOREVER LIVING PRODUCTS ROMANIA nedepinzand de nimeni altcineva;
- dintr-un consumator multumit puteti dezvolta o afacere si beneficia de facilitatile planului de marketing ce ofera numeroase posibilitati de obtinere a unor venituri direct proportionale cu implicarea fiecaruia

- TRANSPORT GRATUIT
– MATERIALE INFORMATIVE, PREZENTARI LIVE DE PRODUSE, SPRIJIN PENTRU DEZVOLTAREA UNEI AFACERI (pentru cei ce doresc acest lucru)

Trimite un mesaj

Adresa de e-mail nu va fi facut publica. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>