Forever Active Probiotic

Forever Active Probiotic. Cu totii gazduim în si pe corpul nostru milioane de bacterii, care joaca un rol important în apararea împotriva patogenilor. De cativa ani se vorbeste din ce în ce mai mult despre probiotice. Sunt aceste bacterii într-adevar benefice pentru sanatate?
Ce sunt bacteriile „bune”? Bacteriile „bune” încep sa ne colonizeze tractul digestive înca din primele clipe dupa nastere. Sunt absolut necesare pentru o digestie adecvata si prevenirea proceselor de fermentatie acida în intestine.
Ce sursa de probiotice sa aleg?
Cunoastem cu totii produsele lactate cu bifidus essensis sau lactobacili; ceea ce nu stim este ca acestia se descompun, datorita conditiilor acide, înainte de a-si atinge tinta, înainte de a ajunge în intestin si astfel bacteriile bune nu sunt lasate sa-si faca treaba asa cum ar trebui.

Cea mai buna sursa de bacterii probiotice o reprezinta suplimentele alimentare, iar Forever Living Products îti ofera exact ceea ce ai nevoie: Forever Active Probiotic – singurul produs de acest gen care contine sase tipuri diferite de probiotice si nu necesita refrigerare. De asemenea, tehnologia de încapsulare exclusiva, patentata, pe baza de gelatina de peste protejeaza fragilele capsule si elibereaza combinatia unica de bacterii numai dupa ce acestea ajung la destinatia dorita din intestinul gros.

Cum actioneaza Forever Active Probiotic?
împiedica reproducerea si raspandirea bacteriilor daunatoare. Cele sase tipuri de bacterii continute de Forever Active Probiotic se hranesc cu aceleasi substante ca si bacteriile „rele”, astfel încat acestea nu mai au cu ce se hrani;
descompun alimentele pe care le mancam, furnizand astfel energie pentru celulele din intestinîmpiedica patrunderea bacteriilor daunatoare în organism prin peretii intestinelor.
contribuie la formarea vitaminelor vitale în organism si la buna functionare a sistemului digestiv.
ajuta la reducerea nivelului colesterolului în sange.

Iata numai cativa dintre factorii care influenteaza sanatatea tractului digestiv si de ce ar trebui sa ne suplimentam dieta cu Forever Active Probiotic:

  • dieta saraca, bazata pe alimente grase, alcool si prea putine fibre din fructe, legume si cereale integrale.mesele neregulate.
  • alimentele contaminate de bacterii.tratamentul pe baza de antibiotice; acestea distrug în aceeasi masura bacteriile rele cat si pe cele bune,facand sistemul digestiv vulnerabil fata de colonizarea bacteriilor daunatoare.
  • stresul – studii recente arata ca stresul afecteaza sistemul digestiv.calatoriile îndepartate, care pot deregla tranzitul intestinal.

Cate o capsula de Forever Active Probiotic pe zi contribuie la o digestie sanatoasa, la absorbtia substantelor nutritive si, nu în ultimul rand, la mentinerea echilibrului si a sanatatii organismului.

Stiati ca:

  • Probioticele sunt parte a sistemului nostru imunitar si ajuta la prevenirea infectiilor? Exista un risc crescut de infectie atunci cand probioticele lipsesc din organism. Studii recente leaga infectiile post-operatorii de nivelul scazut de probiotice din organism.
  • Efectele acestor bacterii „bune” sunt potentate de actiunea gelului de Aloe vera, cu care actioneaza sinergic si care ofera probioticelor un mediu ideal de actiune?

Forever Active Probiotic este singurul produs de pe piata de astazi ce contine 6 tipuri diferite de probiotice si nu necesita refrigerare.

Este extraordinar ca Forever Active Probiotic actioneaza sinergic cu gelul patentat de Aloe vera produs de Forever Living Products. Aloe actioneaza ca un “prebiotic”, care sustine procesul de crestere si ofera probioticelor un mediu ideal de actiune. Deci, daca scopul dumneavoastra este de a avea un sistem digestiv sanatos, de a îmbunatati absorbtia substantelor nutritive sau de a ameliora functia imunitara, adaugati Forever Active Probiotic la cura dumneavoastra zilnica de suplimente nutritive.

Alte ingrediente:
– Ulei de palmier, gelatina, glicerina, lecitina de soia, pectina.

Mod de administrare:
– A se consuma cate o capsula zilnic, cu apa, înainte de masa sau la 2 ore dupa masa.
– A nu se mesteca sau zdrobi.

Continut:
– 30 capsule

Pret Forever Active Probiotic: 28.88 EURO

Pentru informatii suplimentare de orice natura, inclusiv despre cum puteti obtine REDUCEREA DE 15% ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571. 

Pentru informatii legate de pret ne puteti contacta la numerele de telefon 0733.048.538 / 0765.136.571 sau puteti consulta lista de preturi din catalogul de mai jos:

Catalogul cu produse Forever

Catalog Produse Forever